Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

2 metrelik kılıç balığı ilgi odağı oldu

Elazığ'da tezgahta sergilenen 204 santim uzunluğunda ve 53 kilo ağırlığındaki kılıç balığı ilgi odağı oldu. Hayatında ilk defa kılıç balığı görenler, fotoğraf çekmek için sıraya girdi.

Ağaç kovuğunda yuva yapan arılar ve bal özenle çıkartıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde hayvan besiciliği yapan Fırat Kılıç, arazide meşe ağacı kovuğunda bulduğu arı ve üretilen balı, arıcılarla birlikte özenle çıkarttı.

Arapgir'de doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Malatya'nın Arapgir ilçesinde geçtiğimiz hafta başlayan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

DİSKİ ve İLBANK, ortak projelerinin son durumunu yerinde inceledi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ile İLBANK, ortaklaşa inşa ettikleri içme suyu ve kanalizasyon projelerinin son durumuyla ilgili görüştü.

Başkan Şerifoğulları: 'Çevre ve sıfır atık konusuna dikkat çekmek için Geri Dönüşüm Parkı yaptık'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Geri Dönüşüm Parkı'nı çevre ve sıfır atık konusuna dikkat çekmek için yaptıklarını söyledi.

Bacağı kırık tay, tedavi altına alındı

Elazığ'da bacağı kırık tay, tedavi altına alındı.

Elazığ'da evcil hayvanların çip ve pasaportlama çalışmaları sürüyor

Elazığ'da evcil hayvanların çip ve pasaportlama uygulaması devam ediyor.

Battalgazi'de 'Çarşıbaşı Proje'sinin startı verildi

Battalgazi'de dev bir proje daha hayata geçiriliyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 160 bin metrekare alanı içeren 'Çarşıbaşı Alanı' projesinin startını verdi.

Doğanşehir'de kilitli parke taş çalışmalarına hız verildi

Malatya'nın Doğanşehir Belediyesi tarafından mahallelerde yol çalışmaları ve diğer çalışmalar aralıksız devam ederken, kilitli parke taş çalışmalarına hız verildi.

Göztepe'de yolların standardı yükseltiliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göztepe Mahallesi'nde yolların standardı yükseltiliyor.

100. Yıl Kent Parkı Mayıs'ta hizmette

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 bin metrekare alan üzerinde kurulmakta olan 100. Yıl Kent Parkında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Diyarbakır'da hırsızların uğrak yeri olan vericilerle ilgili sorun çözüme kavuşuyor

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Talaytepe Mahallesinde yaşanan hırsızlık olaylarından sonra TV ve radyo vericilerinin güvenlik altına alınmasına yönelik çalışma başlıyor.

Diyarbakır Valisi şehrin ağaçlandırma çalışmalarını inceledi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesinin tamamlanan ve devam eden ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Diyarbakır'ın 3 ilçesini besleyen su boruları yenilendi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Hazro İlçesine bağlı Bayırdüzü Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Çemisalat kaynağının boruları yenileriyle değiştirildi.

Battalgazi'deki derme deresi projesi 2023'de hizmete sunulacak

Malatya'nın Battalgazi İlçesinde inşaat çalışmaları devam eden Derme Deresi Projesi 2023'de hizmete sunulacak.

Elazığ'da çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kovancılar ve Palu ilçelerindeki vatandaşlara, tarıma dayalı ekonomik yatırımlar ile kırsal ekonomik altyapı yatırımları 2022-2023 başvuru dönemi 14. 3 etap bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım işinde çalışmalar sürüyor

Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım işinde çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Çalışmanın tamamlanması ile Elazığ ve 4 beldenin içme ve kullanma suyu ihtiyacı sağlanacak.

DİSKİ'nin çalışmalarıyla Ergani'de su sorunu çözüme kavuştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Ergani ilçesinde yeni açılan sondaj çalışmaları ile su sorununu çözdü.

Diyarbakır'da afete karşı değerlendirme yapıldı

İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) izleme ve değerlendirme toplantısı, Vali Yardımcısı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplam 3269 haber.