Asayiş

Asayiş Haberleri

Hayvan gübresinin içinden insan cesedi çıktı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde zeytin bahçesine atılan hayvan gübresinin içinden insan cesedi çıktı.

Yaya geçidinde hafriyat kamyonunun ezdiği kadın hayatını kaybetti

Esenyurt'ta yaya geçidinde hafriyat kamyonu tarafından ezilen kadın hayatını kaybetti. Olay sonrası kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Eski MHP milletvekili Dedeoğlu’nun ağabeyi ve eşi evinde ölü bulundu

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Kahramanmaraş 24. dönem milletvekili Mesut Dedeoğlu'nun ağabeyi Metin ve yengesi Naciye Dedeoğlu evlerinde ölü bulundu.

10 gündür kayıptı, elbiseleri ve kemik parçaları bulundu

Amasya'nın Suluova ilçesinde 10 gündür kayıp olan şahsa ait olduğu değerlendirilen elbiseler ve kemik parçaları bulundu. Soruşturmada bir kişi gözaltına alındı.

Almanya’da trende bıçaklı saldırı: 2 ölü, 5 yaralı

Almanya'da Kiel-Hamburg seferini yapan yolcu treninde düzenlenen bıçaklı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Baraja düşen yolcu otobüsünde arama çalışması tamamlandı

Malatya'da Karakaya Baraj Gölü'ne düşen yolcu otobüsünde su altı arama kurtarma ekipleri çalışmalarını tamamladı. Aramalarda herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşılmazken, yaralı olarak kurtulan 3 vatandaşın ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yakalanmamak için uyuşturucuyu yutmuştu, tedavisinin ardından gözaltına alındı

Ankara'da Narkotik ekiplerinin çalışması sonucu uyuşturucu maddeyi yutan şahıs, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan gözaltına alındı.

Karısıyla tartıştı, evini ateşe verdi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde karısıyla tartıştığı iddia edilen şahıs evini ateşe verdi. Evin içerisinde kalan ve yoğun dumandan etkilenen şahıs, ekipler tarafından çıkarıldı.

Fuhuş operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Burdur'da polis ekipleri tarafından, fuhuş yapan ve yaptıranlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göle uçan yolcu otobüsünde can pazarı

Malatya'da belediye yolcu otobüsü baraj gölüne uçtu. Yaşanan can pazarında otobüste bulunan yolcular çevredeki vatandaşlar tarafından camları kırılarak kurtarıldı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken kaza anbean kameraya yansıdı.

Konya’da maden ocağının konteynerinde patlama: 1 ölü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir maden ocağının konteynerinde yaşanan patlamada ağır yaralanan operatör kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Burdur’da trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı

Burdur'da gece saatlerinde iki aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

İsveç ve Hollanda'da Kur'an-ı Kerim saldırılarına Elazığ'dan tepki

İsveç'te aşırı sağcı Paludan'ın Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına ve Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıya ilişkin tepki yağıyor. Çirkin saldırılara, İslam coğrafyası ve tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da çok sert tepkiler geldi.

Kamyonet devrildi: 1 yaralı

Adıyaman'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Otomobil önce binanın duvarına çarptı, sonra bahçeye düştü: 3 yaralı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, iki katlı binanın önce duvarına çarptı, ardından bahçesine düştü. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı, evde de maddi hasar meydana geldi.

Kahta'da Kaan Projesi eğitim programı düzenlendi

Adıyaman'ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon (KAAN) Projesi çerçevesinde eğitim programı düzenlendi.

Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Kaya'nın acı günü

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya'nın kayınpederi Mustafa Deliaslan hayatını kaybetti. Deliaslan, memleketi Nizip'te düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Ali Arslan Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Sözleşmeli Ulaştırma Er Ali Arslan (27), memleketi Yozgat'ın Çekerek ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Genç kadın özel hastanede doğum yaptıktan 12 gün sonra hayatını kaybetti, ailesi şikayetçi oldu

Ordu'da doğum yapan genç kadın, Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Toplam 28614 haber.