Asayiş

Asayiş Haberleri

Bir kişinin öldürüldüğü olayda kadın ve arkadaşı tutuklandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, 20 yaşındaki kadının 1 kişiyi silahla ateş ederek öldürdüğü olayda adliyeye sevk edilen kadın ve arkadaşı tutuklandı.

Hırsızlar jandarma ekiplerinden kaçamadı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ikametlerde hırsızlık yapan 3 şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. 3 Şahıs, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da jandarma, kaçakçılara geçit vermiyor

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 41 bin 250 dal bandrolsüz sigara, bin 501 dal bandrolsüz makaron, bin 120 adet ağızlık filtresi, 716 adet kilitli poşet ve 154 kilo kıyılmış tütün ele geçirilirken, 4 şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te üzerine cam düşen berber çırağı hayatını kaybetti

Gaziantep'te berberde çıraklık yapan 12 yaşındaki çocuk, çalıştığı dükkandaki kapıyı kapattığı sırada üzerine cam düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Elazığ'da karda kayıp düşen vatandaşlar kamerada

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrasında kar ve buz kaplı yollarda yürümeye çalışan vatandaşlar kayarak yere düştü. Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Yanan otomobili su kovalarıyla söndürmeye çalıştılar

Diyarbakır?da park halindeki otomobil yandı. Vatandaşlar su kovalarıyla yangını söndürmeye çalıştı.

Kontrolden çıkan araç kaldırıma çıkıp ağacı yerinden söktü

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil çıktığı kaldırımda ağacı yerinde söktü. Kazada 2 kişi yaralandı.

HDP önünde evlat nöbeti devam ediyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Fırtınaya dayanamayan 10 metrelik baca otomobilin üzerine düştü

Antalya'nın Serik ilçesinde şiddetli rüzgar sebebiyle pide fırınının bacası otomobilin üstüne düştü. Olay anı ve birkaç saniye önce cadde bulunan bir vatandaşın şans eseri dükkan içine girmesi anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

İşe alınmayınca masalara tükürdü

Adana'da başvurduğu helvacı tarafından işe alınmayan bir kadın, sinirlenerek iş yerine gidip tek tek masalara tükürdü. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Adana'da sokak köpeğinden kaçarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Silahlı kavgada mermiler iki otomobile isabet etti

Antalya'da silahlı kavgada tabancadan çıkan mermiler iki otomobile isabet etti. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda araçlarda maddi hasar oluştu.

TEM Otoyolunda alev alev yanan İETT otobüsünde patlamalar meydana geldi

Sultangazi TEM Otoyolunda seyir halindeki İETT otobüsünde yangın çıktı. Alevlere teslim olan otobüste patlamalar meydana geldi. Metrelerce yükselen alevler otoyolu kaplarken, otobüs kullanılamaz hale geldi. Alevlerin yükseldiği ve patlamanın yaşandığı o anlar ise vatandaşların cep telefonu görüntüsüne yansıdı.

Kayseri de yolcu otobüsü şarampole devrildi: 4 ölü 24 yaralı

Malatya Karayolunda yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.

Malatyalılar Kur'an-ı Kerim yakılmasını protesto için yürüdü

Malatya'da İsveç ve Danimarka'da devlet izni ile gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemlerine tepki için yürüyüş düzenlendi.

Yön tabelasının direğine çarptı: 2 yaralı

Kocaeli'de kamyonet sürücüsü yol ayrımındaki trafik levhasının direğine çarparak kaza yaptı. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Trafik kazası: 1 ölü 1’i ağır 2 yaralı

Erzincan'da ağaca çarparak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

Yolcu otobüsünün deposunda kaçak göçmen taşıyan 3 kişi tutuklandı

Erzincan'da yol kontrol noktasında durdurulan yolcu otobüsünün deposunda 7 yabancı uyruklu kaçak göçmen ile bu kişilerin yurda yasa dışı yollardan girmesini organize eden 3 kişi yakalandı.

Süt toplama tesisindeki korkutan patlama kamerada

Sivas'ın Gemerek ilçesinde süt toplama tesisinde yaşanan korkutan patlama anbean kaydedildi.

Toplam 28666 haber.