Asayiş

Asayiş Haberleri

Diyarbakır annesi Nilifırka'dan evladına 'teslim ol' çağrısı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden, HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi devam ediyor.

Önce park halindeki otomobillere, ardından direğe çarptı: 1 yaralı

Hatay'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce park halindeki 2 otomobile çarptı, ardından aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada araçta bulunan 1 kişi yaralandı.

Psikolojik rahatsızlığı olan kişi ailesinin evini ateşe verdi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iddialara göre psikolojik rahatsızlığı olan bir kişi ailesinin evini ateşe verdi.

Bıçaklı kavgada ölü sayısı 2’ye yükseldi

Samsun'da husumetliler arasında çıkan bıçaklı ve keserli kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Malatya'da Bugün Vefat Edenler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Müdürlüğünden Alınan Bilgiye Göre Malatya'da Bu Gün 15 Kişi Vefat Etti.

TEM Otoyolu’nda tır devrildi, trafikteki sürücüler kontak kapattı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde devrilen tır sebebiyle İstanbul istikameti bir süreliğine trafiğe kapandı. Ağaçlık alana devrilen tırda yaralanan olmazken bazı ağaçlar da kazanın şiddetiyle devrildi.

İstanbul’da usulsüz çakar ve siren denetimi yapıldı

İstanbul'da usulsüz çakar ve siren kullanan sürücülere yönelik denetimler yapıldı. Denetimlere çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi katıldı.

Müstehcen içerik paylaşan şüpheliler adliyede

Zonguldak'ta müstehcen içerik paylaşan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Adliye parkında 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili görüntüler ortaya çıktı

Mersin'in Erdemli ilçesinde duruşmaları olan taraflar arasında adliye parkında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada polisin şüphelileri yakalama görüntüleri çıktı. O anlarda tarafların kavgayı sürdürmesi de dikkat çekti.

Mahsun Kırmızıgül’ün film davasında kardeşler tartıştı

Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun oğlu Volkan Topal'ın, 'Prestij Meselesi' filminde babasının itibarını zedelediği iddiasıyla Mahsun Kırmızıgül'e açtığı davada tartışma yaşandı. Mahkeme duruşmayı ertelerken davacı Volkan Topal'a kardeşi Okan Topaloğlu, '20 sene sonra film çıkmış piyasaya çıkıyorsun. Babamın kemiklerini sızlatan adam, utanmaz insan'' dedi.

Oğlunu öldüren şahsın ağabeyini öldüren sanık Gafletle suç işledim

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, oğlunu öldüren şahsın ağabeyini araç içerisinde silahla vurarak öldüren baba ile birlikte 4 kişinin yargılanmasına devam edildi. Katil zanlısı baba mahkemede verdiği savunmada; O anki gafletle suç işledim. Şoka girdim. Evladımı korumak için. Bir çocuğumu 17 yaşında öldürdüler, dünyamı kararttılar. Diğer oğlumu korumak hissiyle yapılan bir şey dedi.

6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ firarisi yakalandı

Gaziantep'te, 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli FETÖ/PDY silahlı terör örgütü firarisi yakalandı. Yakalanan firari, tutuklandı.

İş makinesi evin duvarını deldi, firma çalışanları işe devam etti

İzmir'in Konak ilçesinde bir inşaatın temel kazma çalışmaları esnasında kazı yapan iş makinesi, başka bir evin duvarını deldi. Olay anında evde bulunan ev sahibi ise yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçların arasına daldı: 1 yaralı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil park halindeki araçların arasında daldı. Kazada 4 araçta maddi hasar oluşurken 1 kişi de yaralandı.

Adıyaman'da tefecilik operasyonu düzenlendi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından tefecilik operasyonu gerçekleştirildi.

Gaziantep'te 59 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 59 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenleri yasa dışı yollarla ülkeye sokmaya çalışan 7 organizatörden 5'i tutuklandı.

Malatya'da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Malatya'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Elektrik panolarındaki aküleri çalan şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te, bir kuruma ait elektrik panolarında bulunan aküleri çaldığı tespit edilen şüpheli tutuklandı. Şüpheli şahsın aküleri çalma ve kaçma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Levye ile girdikleri dükkanda cep telefonu ve malzeme çalıp kaçtılar

Küçükçekmece'de maskeli 3 şahıs, kepengini kırdıkları dükkandan cep telefonu ile içeride bulunan kabloları çaldı. Yaklaşık 40 bin TL değerinde eşya çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Toplam 28614 haber.