Asayiş

Asayiş Haberleri

Elazığ'da trafik kazası: 1 yaralı

Elazığ'da seyir halinde olan otomobil, aynı yönde seyir halinde olan bir başka otomobile çarptı, meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Takla atan aracın sürücüsü yaralandı

Adana'nın Kozan ilçesinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle beraber takla atan aracın sürücüsü yaralandı.

Alkol ürünleri taşıyan tır devrildi: Alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu

Kırıkkale'de tekel ve alkol ürünlerini taşıyan tırın 80 metre sürüklenerek şarampole devrildiği kazada yaralanan alkollü sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu.

Kızını taciz eden zanlı tahliye olunca annesi isyan etti:

Kırşehir'de arkadaşının 7 yaşındaki kızına kıymalı pide bahanesiyle tacizde bulunan ve alt sınırdan ceza alan okul hademesinin cezaevinden çıkmasına isyan eden anne Çocuğumun tecavüze mi uğraması lazım diyerek isyan etti.

2 çocuk annesi kadın evde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu

Hakkari'de 2 çocuk annesi kadın evinde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence’in evinde gizli belgeler bulundu

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın yardımcısı Mike Pence'in evinde geçtiğimiz hafta gizli belgeler bulunduğu ve belgelerin Federal Soruşturma Bürosu'na (FBI) teslim edildiği bildirildi.

Karısını önce eşarpla boğmaya çalıştı, sonra bıçakla boğazını kesti

Denizli'de gözü dönmüş koca iki çocuğunun annesi olan karısını önce eşarpla boğmaya çalıştı, sonra yanındaki bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Berber ve kardeşi önce darp edildi sonra silahla yaralandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde berber ve kardeşi 5 kişi tarafından önce darp edildi, daha sonra berberin kardeşi bacağından yaralandı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır karşı şeride geçti: 1 ölü, 2 yaralı

Aydın'ın Söke ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tırın karşı şeride geçerek 2 araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıktan düşerek öldü

Yalova'nın Altınova ilçesinde fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıklardan düşen kadın hayatını kaybetti.

Genel sekreter cinayetinde ilk sanık, 10 yıl sonra hakim karşısına çıktı

Kastamonu Üniversitesi eski Genel Sekreteri Muhiddin Sağlam'ın 2012 yılında öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde ilk sanık, 10 yıl sonra hakim karşısına çıktı. Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonrası öldürülen genel sekreter cinayetinde kullanılan silahtan çıkan boş kovan, FETÖ soruşturması çerçevesinde evinde arama yapılan sanığın evinde bulundu.

Hafif ticari araç 300 metrelik uçurumdan aşağı düştü: 1 ölü

Afyonkarahisar'da arkadaşının fotoğraf çekinmek için durduğu araç kendiliğinden hareket edip yaklaşık 300 metre yüksekliğindeki uçurumdan aşağı düştü. Kazada ölen kişinin cansız bedeni ekipler tarafından güçlükle araçtan çıkarılıp hastane morguna kaldırıldı.

Kızının gözü önünde solist kadını öldüren saplantılı aşık tutuklandı

Bursa'da saplantılı bir şekilde aşık olduğu solist Nurcan İ.'yi, kızının gözü önünde vurarak öldüren şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Diyarbakır'da 1 polisin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin 4 gözaltı

Diyarbakır'da 1 polisin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı trafik kazasına ilişkin soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Eski nişanlıyı öldürme teşebbüsüne 10 yıl 5 ay hapis

Samsun'da eski nişanlısına silahlı saldırı düzenleyerek yaralayan bir kişi yargılandığı mahkemece 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İçişleri Bakanı Soylu 6 terörist ölü ele geçirildi, tertemiz yapana kadar devam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka Sonbahar-Kış-23 Şırnak Bestler Dereler'de 6 teröristin ölü ele geçirdiğini açıkladı.

Kafedeki kavga sokağa taştı, tekme ve yumruklar havada uçuştu

Gaziantep'te bir kafede çıkan kavga sokağa taştı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te 4 bin 400 adet kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te iki araçta yapılan aramalarda gümrük kaçağı 4 bin 400 adet kaçak sigara ele geçirildi.

Polisten kaçakçılık operasyonu

Malatya'da polis tarafından düzenlenen operasyonlarda, 27 bin 550 gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün ile 17 bin 800 bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Toplam 28611 haber.