Asayiş

Asayiş Haberleri

Soludukları gaz son nefesleri oldu, 2 ortak feci şekilde can verdi

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde boya temizleme malzemesi imalatı yapan bir iş yerinde, işçileri evlerine bıraktıktan sonra çalışmak için geri dönen birisi kimya mühendisi, 2 ortak, soludukları kimyasal gaz sonrasında feci şekilde can verdi.

3 aylık ’ruhsatsız silah’ operasyonunda 4 tutuklama

Kayseri'de polis ekipleri tarafından ruhsatsız silah imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik 3 aylık teknik çalışmalar sonucunda düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Otomobil bahçeye uçtu: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil, bahçeye uçtu. Kazada bir kişi yaralandı.

Batman’da boşanma aşamasındaki koca, eşine acı çektirmek için kızını öldürdü

Batman'da boşanma aşamasındaki Ö.F.A., eşi M.A.'ya acı çektirmek için 7 yaşındaki kızını öldürdüğünü itiraf etti. Emniyet işlemleri tamamlana şüpheli baba, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi 22 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 33 şüpheliden 22'si tutuklandı. Çalınan malzemelerini sağ salim teslim alan mağdur bir vatandaş ise jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Modifiye tutkunları toplanıp, yedikleri cezaları sergiledi

Elazığ'da modifiye araç sahipleri, bir araya gelerek yedikleri cezaları sergiledi.

Evden 120 bin liralık ziynet eşyası çalan 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bir evden 120 bin liralık ziynet eşyası çaldığı tespit edilen 3 şahıs, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. Tutuklanan şüpheli şahısların olayın yaşandığı evin önüne gelme ve hırsızlık sonrası kaçma anları ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

25 yaşındaki gencin ölümünde 5 tutuklama

Gaziantep'te 25 yaşındaki Mehmet Bulut'un öldürülmesiyle ilgili yakalanan 6 zanlıdan 5'i tutuklanırken 1 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alev alev yanan evlerini gözyaşları içinde çaresizlikle izlediler

Kocaeli'nin Derince ilçesinde üç katlı apartmanın ikinci katı alevlere teslim oldu. Mahalleyi sokağa döken yangında daire sahipleri gözyaşları içerisinde kalarak, çaresiz gözlerle yangını izledi. Yangından hiçbir vatandaş zarar görmezken, dumandan etkilenen 2 muhabbet kuşu ise telef oldu.

Alacak verecek meselesinde kan aktı: 1 yaralı

Antalya'da alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi silahla yaralandı. Olay yerinden lüks araçla kaçan şüpheli ara sokakta yakalanırken, ekiplere 'Sizle bir sorunum yok, problem yok kardeşim. Arkadaşlar ben sizi seviyorum' dedi.

Ambulansa yol vermeyen konvoydaki araç sürücüleri yakalandı

Fatih'te düğün konvoyu yapan araç sürücüleri ambulansa yol vermemişti. O sürücüler, polis ekipleri tarafından yakalandı ve yakalanan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Ankara’da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da Polatlı-Yunak yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 8 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti, annesi ise yaralandı.

Siirt’te kar yolları kapattı, 70 yaşındaki hasta için ekipler seferber oldu

Siirt'in Şirvan ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yolu karla kapanan köyde rahatsızlanan 70 yaşındaki Kasım Yaman, Siirt İl Özel İdaresi ekipleri yardımıyla hastaneye götürüldü.

Ev ve otomobile ateş açıldı

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde park halindeki bir otomobil ve eve ateş açıldı.

Otogarda ipte asılı halde bulunan genç hastaneye kaldırıldı

Erzincan Otogarı içerisinde ipte asılı halde bulunan genç, hastaneye kaldırıldı. Genç adamın yaşama tutunabilmesi için doktorların çabası sürüyor.

Kız yurdunda yangın paniği

Malatya'da bir kız yurdunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Tedbir amaçlı tahliye edilen yurtta, 2 öğrenciye ambulansta müdahalede bulunuldu.

Otomobil dere yatağına uçtu: 2 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin dere yatağına düştüğü kazada, sürücü ve arkadaşı yaralandı.

Kar yağışı ve buzlanma kazaya neden oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Tokat'ta kar yağışı ve buzlanma sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Hakkari’de bir evde silah ve mühimmat ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir evde yapılan aramada silah ve mühimmat ele geçirildi.

Toplam 28666 haber.