Spor

Spor Haberleri

Elazığspor'da ikinci yarı hazırlıkları başladı

Elazığspor, ara dönem hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Altay’da Kasımpaşa hazırlıkları sürüyor

Altay, Spor Toto Süper Lig'de konuk olacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Şahinbey'de 25 Aralık etkinlikleri

Şahinbey Belediyesi, tarafından düzenlenen spor etkinlikleri ile 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümünü kutlandı.

GAÜN 2. Lig Henbol müsabakalarına ev sahipliği yaptı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştirilen '2. Lig Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası' sona erdi. Turnuvada, Giresun Üniversitesi Erkek ve Kadınlar Hentbol takımları birinci oldu.

Elazığ'a 50 yarış günü

Türkiye Jokey Kulübü, 2022 yılı için Elazığ Yurtbaşı Hipodromu'na 50 yarış günü verdi.

Erol Bulut: 'Üst sıralara yaklaşmak için kazanmamız gereken maçı kazandık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarında 2-1 galip bitirdikleri A.Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Üst sıralara yaklaşmak için kazanmamız gereken maçı kazandık dedi.

Bülent Korkmaz: 'Böyle gollerle mağlup olmak beni üzdü'

A.Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda 2-1 mağlup bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından yaptığı açıklamada, Böyle gollerle mağlup olmak beni üzdü dedi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - A. Alanyaspor: 1 (Maç sonucu)

Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Mücadele, ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - A. Alanyaspor: 0 (İlk yarı)

Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Elazığ Yolspor'da Çınar dönemi

Teknik Sorumlu Bahattin Ergüven'le yollarını ayıran Bölgesel Amatör Lig ekibi Elazığ Yolspor, Teknik Sorumlu Önder Çınar'la anlaşmaya vardı.

Göztepe’de 4 futbolcu kart sınırında

Göztepe'nin Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesinde 4 futbolcusu sarı kart sınırında bulunuyor.

Trabzonsporlu futbolculardan uçakta horon ve kolbastı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup eden lider Trabzonspor'da, futbolcular İzmir dönüşü uçakta horon ve kolbastı oynayarak galibiyeti kutladı.

Raketlere Türkiye şampiyonası için vurdular

Raketlerle toplara Türkiye şampiyonasına katılmak için vuran Malatyalı sporcular, bölge şampiyonasından başarı ile döndüler.

Dicle Gençlikspor eski günlerine dönmek istiyor

Diyarbakır'ın köklü takımları arasında bulunan Dicle Gençlikspor eski yıllarına dönmek için kolları sıvarken, Dicle Gençlikspor'un yeni Kulüp Başkanı Cengiz Ayna oldu.

Elazığ Amatör Küme U18 ve U14 Liginde gruplar belli oldu

Elazığ Amatör Küme U18 ve U14 liglerinde 2021-2022 sezonu grupları ile müsabakaların başlama tarihleri belli oldu.

Kulaçlar, 25 Aralık Kurtuluş Günü için atıldı

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Şehitkamil Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 10. Geleneksel 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü Yüzme Kurtuluş Kupası yarışmaları düzenlendi. 18 kulüpten 490 sporcu, çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışlarda ödül kürsüsü mutluluğu yaşamak için kıyasıya kulaç attı.

Bağlar Belediyespor'un bileği bükülmüyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden ve grupta yenilgisiz tek takım olan Bağlar Belediyespor, topladığı 15 puanla liderin 1 puan gerisinde bulunuyor.

Elazığspor yönetimi, Vali Toraman ile bir araya geldi

Elazığspor başkanlığına ikinci kez seçilen Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.

Deniz Kolgu Yücel İldiz’le prensipte anlaştık

Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, Yücel İldiz ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Kolgu ayrıca bir aksilik olması halinde bile cumartesi günü oynanacak olan Menemenspor maçına yeşil-beyazlı takımın yeni teknik direktörü ile çıkacağını belirtti.

Toplam 11108 haber.