Spor

Spor Haberleri

Gaziantep FK, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında konuk olacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Yeni Malatyaspor, galibiyete hasret kaldı

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un 3 puan özlemi devam ediyor.

Kayserispor - Gaziantep FK maçı bilet fiyatı 10 TL

Yukatel Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanacak Süper Lig maçının bilet fiyatları belirlendi. Biletler 10 TL ila 40 TL arasında değişiyor.

Muslera sakatlandı, gözler Okan’a çevrildi

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında da esneme tespit edildiği açıklandı. Uruguaylı file bekçisinin en az 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Beşiktaş’ta son karar Çebi’nin

Beşiktaş'ta teknik direktör konusu bu hafta çözüme kavuşacak. Yönetim kurulu toplantısında Rıza Çalımbay ismi öne çıkarken, Bruno Pinheiro da bir diğer alternatif oldu. Masadaki diğer isimler Şenol Güneş, Slaven Bilic ve Stanislav Çerçesov.

Karagümrük’te Farioli takıma veda etti

Konyaspor ile oynanan lig maçının ardından yolların ayrıldığı Teknik Direktör Francesco Farioli, bugün yapılan antrenmanda takımla vedalaştı. Karagümrük'ten, İtalyan hocanın ayrılığına dair henüz resmi açıklama gelmedi.

Başarılı voleybolculara hediye

Malatya'da düzenlenen Voleybol il birinciliği müsabakasında il ikincisi olan Doğanşehir Fen Lisesi kız takımına hediye verildi.

Elazığspor'da hazırlıklar başladı

TFF 3. Lig 1. Grup'un 17. haftasında deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak olan Elazığspor hazırlıklara başladı.

Cezaevi futbol turnuvası sona erdi, şampiyon 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu

Diyarbakır'da, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep Gümüş adına düzenlenen futbol turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi. 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, şampiyonluğa uzanan taraf oldu.

Erol Bulut: 'Bugün 3 golle galip geldik ama bu 4-5 olabilirdi'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-2 galip bitirdikleri Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, Bugün 3 golle galip geldik ama bu 4-5 olabilirdi dedi.

Vitor Pereira: 'Şampiyon olmak isteyen bir takım böyle hatalar yapmamalı'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Şampiyon olmak isteyen bir takım böyle hatalar yapmamalı dedi. İstifa sorunlarına da cevap veren Pereira, Bu konu gazetecilerle konuşulacak bir konu değil ifadesini kullandı.

Sivasspor’u yönetim ayakta alkışladı

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde evinde Galatasaray'ı yenerek 3 puanı hanesine yazdıran DG Sivasspor'da yönetimin yüzü gülüyor.

Sivasspor’dan Muslera’ya geçmiş olsun mesajı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden DG Sivasspor, maçta sakatlanan kaleci Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 3 - Fenerbahçe: 2

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Büyük bir heyecana sahne olan ve bol gollü geçen karşılaşma, ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Selçuk İnan: Muslera’nın durumu ciddi

DG Sivasspor deplasmanından 1-0 mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da Yardımcı Antrenör Selçuk İnan maçın ardından konuştu. İnan, 'Az önce Muslera ile görüştük. Durumu ciddi görünüyor. Ama şuan konuşmak için erken. Yarınki kontrollerinde inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Sakatlandığı için çok üzgünüz' dedi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep : 1- Fenerbahçe: 0 (Maç devam ediyor)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Mücadelede 20. dakika Gaziantep'in 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Galatasaray’da Muslera şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda DG Sivasspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera sakatlanarak oyundan çıktı.

Spor Toto Süper Lig: D.G. Sivasspor: 1 - Galatasaray: 0

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında D.G. Sivasspor, Galatasaray'ı ağırlıyor. Müsabaka ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Toplam 11090 haber.