Spor

Spor Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası: Adana Demirspor: 3 - Ankaraspor: 2

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Adana Demirspor, Ankaraspor'u 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 4 - Bodrumspor: 0

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'da Fatih Karagümrük, sahasında karşı karşıya geldiği Bodrumspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçla Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükseldi.

İmamağa Spor'dan alkışlanacak davranış

BAL Liginde mücadele eden İmamağa Spor'un futbolcuları Kulüp Başkanıyla birlikte ilk okulun boyasını yaparak, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

ALG Spor'dan Dudullu'ya da farklı tarife: 10-0

Gaziantep ALG Spor, T.Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında karşılaştığı Dudullu Kadın Futbol Takımı'nı 10-0 mağlup etti.

Elazığspor, hazırlıklarını tamamladı

Elzığspor'da ara dönem hazırlıklarının ilk etabı, yapılan son çalışmayla tamamlandı.

Gaziantep FK, Bursaspor karşısında ilk galibiyetini arıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda konuk edeceği Bursaspor ile 3. kez karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Futbol Kulübü, Bursaspor karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak. Bursaspor ile daha önce 2 kez karşı karşıya gelen Gaziantep FK, her iki maçtan da yenik ayrılmıştı.

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu'ndan yönetime kongre çağrısı

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu, takımın içerisinde bulunduğu durum karşısında yönetimi olağan üstü kongre dahil her türlü fedakarlığı göstermeye davet etti.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek'e 75 gün hak mahrumiyeti cezası

Süper Lig'de oynanan Yeni Malatyaspor-Kayserispor maçı sonrası sahaya girerek hakemlerin üzerine yürüyen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek hakkında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 75 gün hak mahrumiyeti cezası ile toplamda 57 bin 500 TL'lik para cezası verildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden kongre açıklaması

Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, 'Mayıs ayına kadar herhangi bir genel kurul kararının olmadığını ve olmayacağını açık ve net bir şekilde belirtmek istiyoruz' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Mounir Chouiar belirsizliği

Yeni Malatyaspor'lu futbolcu Mounir Chouiar ülkesine izinsiz gidince, kulüp tarafından ihtar çekildi. Kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre Chouiar'ın takımdan ayrılmadığı ifade edilirken, genç futbolcudan ise bir açıklama gelmedi.

Montella Takımın gelişiminden memnunum

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ilk yarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Gerçekten memnuniyet verici bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Artık takımın bir kimliğe sahip olduğunu herkes biliyor dedi.

Sivasspor - MKE Ankaragücü maçını Bahattin Şimşek yönetecek

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda oynanacak DG Sivasspor-MKE Ankaragücü maçında hakem Bahattin Şimşek görev yapacak.

Yeni Malatyaspor'da kupa mesaisi sürüyor

Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşılaşacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal'dan ilk yarı değerlendirmesi

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının bitmesinin ardından kulübün resmi internet sitesine gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son 4 karşılaşmada 10 puan aldıklarını ifade eden Akınal, ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir performans sergileyeceklerine söyledi.

Gaziantep FK'nın ilk yarı karnesi

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 28 puanla 9. sırada tamamlayan Gaziantep Futbol Kulübü, 19 maçlık periyotta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Gaziantep ekibi, iç saha maçlarında ise 7 galibiyet ve 2 beraberlikle 23 puan toplayarak Konyaspor'dan sonra en başarılı ikinci takım oldu.

Sivasspor’un 5 maçlık serisi sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 3-0 mağlup olan DG Sivasspor'un 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Beşiktaş son dakikada yıkıldı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor, Beşiktaş'ı ağırladı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig: Kayserispor: 3 - Sivasspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u, ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

Kadir Taşoğlu, HD Elazığ Karakoçan FK'da

Elazığ Karakoçan FK, ara dönemdeki ilk transferini yaptı ve Esenler Erokspor'dan ön libero Kadir Taşoğlu'nu kadrosuna kattı.

Toplam 11134 haber.