Spor

Spor Haberleri

Elazığ'da tenis turnuvası sona erdi

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübünün düzenlediği tenis turnuvası sona erdi ve dereceye girenlere kupaları verildi.

Dünya 3'üncüsü Ahsen Duran memleketi Elazığ'da

Tayland'ın Bangkok kentinde 4-12 Aralık'ta düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda 67 kiloda dünya 3'ücüsü olan Ahsen Duran, memleketi Elazığ'a döndü.

Algspor golcüsünü buldu

T. Kadın Futbol Süper Liginin en güçlü şampiyon adaylarından birisi olan Gaziantep Algspor, kadrosuna takviyelerini sürdürüyor. Gaziantep ekibi son olarak Demokratik Kongo'lu golcü isim Ruth Kipoyi Monique'yi kadrosuna kattı.

Fenerbahçe kafilesi Gaziantep'te

Fenerbahçe kafilesi, Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maç için Gaziantep'e ulaştı. Sarı-lacivertli ekibin havalimanına inişi ile birlikte alanda bekleyen taraftarlar takımlarını coşkuyla karşılarken, Teknik Direktör Vitor Pereira ile futbolcular yoğun ilgi gördü.

Spor Toto Süper Lig: Beşiktaş: 4 - Kayserispor: 2

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u 4-2 mağlup etti.

Bursaspor’da Özcan Bizati dönemi sona erdi

Bursaspor Kulübü, Teknik Direktör Özcan Bizati ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Başkan Şerifoğulları: 'Bu takımın her şeyi için biz gövdemizi ortaya koymuşuz'

Elazığspor maçını taraftarlarla birlikte tribünde izleyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bu takımın her şeyi için biz gövdemizi ortaya koymuşuz. Biz gece gündüz bu takımın tahtasını açmak için çalışıyoruz dedi.

Bülent Korkmaz: 'Daha da farklı olabilirdi ama önemli olan deplasmandan galibiyetle dönmekti'

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Kormaz, Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Farklı bir skordu, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan bizim için deplasmandan galibiyetle dönmekti' dedi.

Maruis Sumudica Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor

Alanyaspor karşısında sahasında farklı bir yenilgi alan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica, maç sonrası yaptığı açıklamada, 'Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor' dedi.

Beşiktaş taraftarından Sergen Yalçın’a destek

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın istifasının ardından takımın başında Önder Karaveli sahaya çıkarken, Beşiktaş taraftarı, istifa eden Sergen Yalçın lehine maçtan önce tezahüratlarda bulundu.

Galatasaray’a Sivas’ta coşkulu karşılama

Galatasaray kafilesi, yarın oynayacağı DG Sivasspor karşılaşması için Sivas'a geldi. Kafileyi sarı-kırmızı taraftarlar havalimanında coşkulu bir şekilde karşıladı.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 2 - Alanyaspor: 6

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşma konuk ekip Alanyaspor'un 6-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Adıyaman FK- Sarıyer: 1-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Adıyaman FK, kendi sahasında Sarıyer'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Bağlar Belediyespor filede Mardin'e şans tanımadı

2. Lig'de yer alan Bağlar Belediyespor kadın voleybol takımı, 7. hafta karşılaşmasında Yeni Mardinspor'u 3-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

Şahinbey Ampute farklı galibiyetlere devam ediyor

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi'nde ilk iki maçını 4-0'lık skorla geçen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü'nü de 6-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig: Adana Demirspor: 1 - GZT Giresunspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor sahasında karşılaştığı GZT Giresunspor'u 1-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 0 - Bursa Yıldırımspor: 1

TFF 3. Lig 1. Grup'un 16. haftasında Elazığspor, sahasında Bursa Yıldırımspor'a 1-0 yenildi.

Yenişehir Belediyesi 13 branşta ücretsiz kurs başlattı

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamlığı ve Yenişehir Belediyesi ilçede sağlıklı bireyler yetişmesi ve sporu bir yaşam biçimi haline getirebilmek amacıyla 13 branşta ücretsiz kurs başlattı.

Elazığ'da ilçe sahaları yenileniyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün İl merkezi ve İlçelerdeki futbol sahalarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Toplam 11107 haber.