Spor

Spor Haberleri

ALG Spor finalde

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Lig'i yarı final rövanş maçında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla rakibine toplamda 4-1'lik üstünlük sağlayan Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde finale yükseldi.

Fransa Açık’ta zafer Rafael Nadal’ın

Fransa Açık tek erkeklerde İspanyol tenisçi Rafael Nadal, şampiyon oldu. Nadal böylece bu turnuvadaki 14. zaferini elde etti.

Nedim Özbey:

A Milli Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Nedim Özbey, dörtlü finallerde Hırvatistan'da oynayacakları ekipleri bekleyeceklerini belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi.

Adaletspor ligini şampiyon bitirerek süper amatör yolunu tuttu

Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi'ni 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakır Adaletspor, Play-Off'u da başarılı bir şekilde tamamlayarak şampiyon bir şekilde Süper Amatöre yükseldi.

Şahinbey Ampute tek golle kazandı: 1-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Pendik Engelliler Spor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Samsunspor ve Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Celil Sağır kalp krizi geçirdi

Samsunspor, Fenerbahçe ve A Milli Takım eski oyuncusu Celil Sağır, geçirdiği kalp krizi sonucu hastanede tedavi altına alındı.

A Milliler, Litvanya yolculuğu öncesi suni çimde çalıştı

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ikinci maçında 7 Haziran Salı günü Litvanya ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bugün bu ülkeye yapacağı yolculuk öncesi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yaptı.

Dünya Boks Şampiyonu Akbaş, Doğanşehir'de coşku ile karşılandı

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Hatice Akbaş, Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt tarafından ailesiyle birlikte Doğanşehir'e davet edilerek ağırlandı.

Samsunspor, Arvydas Novikovas’ı transfer etti

Samsunspor, geçen sezon Erzurumspor'da forma giyen Litvanyalı orta saha oyuncusu Arvydas Novikovas'ı renklerine bağladı.

Ali Koç: “Artık kenetlenme ve Fenerbahçe’ye destek olma zamanı”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, artık Fenerbahçe için kenetlenme ve destek olma zamanı olduğunu ifade ederken, TFF başkanlık seçiminde yaşanan durumlara değinerek, 'Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum lütfen bu hatadan dönelim' dedi.

Yeni Malatyaspor'un toplam borcu 318 milyon TL

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün net borcunun 318 milyon TL olduğu açıklandı.

Elazığ ASKF'de Mustafa Gür güven tazeledi

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mustafa Gür, güven tazeledi.

Başarılı olan takımlara çiçek hediyesi

Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen sportif müsabakalarda başarı olan takımlara, Çevre Haftası nedeniyle saksıda çiçek hediye edildi.

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi öğrencilerinin başarısı

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, elde edilen başarının sürdürülebilirliğinin önemli olduğunu belirterek, 'İnandığınız sürece başaramayacağınız hiçbir şey yok' dedi.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus için imza töreni düzenlendi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 'Ben kendi ekibime güveniyorum. Futbolcuların, teknik ekibin çok iyi olabilmesi için en iyi imkanlara sahibiz. Burada şampiyon olmak istiyoruz' dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nde hesap bilmecesi

Spor Toto Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Yeni Malatyaspor'da yıllık olağan mali genel kuruluna saatler kala Divan Kurulu'na hesaplarla ilgili bilgilendirme yapılmadığı ortaya çıktı.

Malatya'daki kriket sporcularına milli davet

Malatya'dan Kriket sporcular Murat İpek ve Eren Şimşek, Milli Takım Aday kampına davet edildi. Milli takım kampına davet edilen iki sporcu da Dünya Kupasına iddialı hazırlanacaklarını söylediler.

Elazığ Karakoçan FK'da iki ayrılık

Elazığ Karakoçan FK'da takım kaptanları Kaan Güdü ile Ekrem Sütçü, yayımladıkları mesajlarla camiaya veda etti.

Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Beşiktaş ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Toplam 11112 haber.