Spor

Spor Haberleri

Vefa Temel, Bursaspor’la olan sözleşmesini feshetti

Bursaspor'un genç futbolcusu Vefa Temel, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

TÜFAD Şube Başkanı Muharrem Zeyno kalbine yenildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Zeyno, geçridiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ultra trail koşusu: Yesemek Ultra Trail

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ultra trail (patika koşusu) koşusu olma özelliğini taşıyan Yesemek Ultra Trail, 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ahmet Nur Çebi listesini teslim etti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminde yer alacağı yönetim kurulu listesini divan başkanlığına teslim etti.

57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te devam ediyor

Gaziantep'in ev sahipliğinde düzenlenen 57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası eleme müsabakalarıyla devam ediyor. İki gündür devam müsabakalarda 7 milli sporcu adını finale yazdırarak önemli bir başarıya imza atarken, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Avukat Aslan Abid Uğuz şampiyonayı rekorla kapatacaklarını söyledi.

Cimnastikte Malatya başarısı

Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu Bölgesi Cimnastik Gurup Şampiyonası müsabakaları sonunda Malatya hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon oldu.

Malatya Badminton takımında şampiyonluk sevinci

Malatya Badminton yıldızlar takımı, Badminton grup final müsabakalarında hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon oldu.

Elazığ Jandarma Koşusunu Macitbey kazandı

Elazığ Hipodromu'nda koşulan Jandarma Koşusu'nu Emin Çelik'in sahibi olduğu Macitbey isimli safkan kazandı.

Dicle Gençlikspor Play-Off'tan çıkmak için idmanlarına devam ediyor

Diyarbakır 1. Amatör Futbol ligi takımlarından en Dicle Gençlikspor, bir üst lige çıkmak için Play-Off'ta mücadele ediyor.

Elazığ'da milli maç coşkusu

Elazığ tarihinin ilk milli maçı olma özelliği taşıyan Türkiye-Slovakya CEV Altın Lig voleybol müsabakasında tribünlerden millilere büyük destek vardı.

CEV Altın Lig: Türkiye: 3 - Slovakya: 0

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Elazığ'da konuk ettiği maçta Slovakya'yı 3-0 mağlup etti.

ALG Spor, Beşiktaş'a odaklandı

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi yarı final ilk maçında pazartesi günü oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası Gaziantep'te başladı

57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası, 45 ülkeden 510 sporcunun katılımıyla Gaziantep'te başladı. Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde başlayan ve 29 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan şampiyonada, ilk gün müsabakaları dikkat çekti.

TVF Başkanı Üstündağ, rektör Göktaş ile bir araya geldi

A Milli Erkek Voleybol Takımı ile Slovakya arasında oynanacak maç için Elazığ'a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Elazığ İl Özel İdare, Şanlıurfa Grubu'nda

Bir ayağı Elazığ'da yapılacak olan U16 Türkiye Şampiyonası'nın 1. Kademe müsabakalarında Elazığ şampiyonu İl Özel İdarespor Şanlıurfa Grubu'nda yer aldı.

Atletizmde Türkiye birinci ve ikincisi Gaziantep'ten

Okul sporlarının yaygın olarak uygulandığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrenciler farklı alanlarda başarılara imza atmaya devam ediyor. Kayseri'de düzenlenen Lise Genç Kız A Kategorisinde Okullararası Atletizm Türkiye Finallerinde yarışan Hatice Kılıç Türkiye birinciliğini Neslihan Toktaş ise Türkiye ikinciliğini kazandı.

Bisikletçiler başarılı döndü

Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu yarış takımı Türkiye Birincisi oldu.

Semih Karadeniz ve Diogo Özçakmak, 1 yıl daha Kocaelispor’da

TFF 2. Lig'e düşen Kocaelispor'da Semih Karadeniz ve Diogo Özçakmak'ın 1 yıllık opsiyonları kullanıldı.

57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası Gaziantep'te başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 25-29 Mayıs tarihlerinde 57'ncisi düzenlenecek Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nın lansmanı 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi'nde yapıldı.

Toplam 11134 haber.