Spor

Spor Haberleri

Başkan Zelyurt'dan Boks Şampiyonu Akbaş'a tebrik

Malatya Doğanşehir Belediye Başkanı Ziraat Mühendisi Durali Zelyurt, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş'ı evinde ziyaret ederek tebrik etti.

Şahinbey Ampute dolu dizgin

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı evinde Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 7-1 mağlup etti.

Elazığspor'da Mali Genel Kurul zamanı

Elazığspor Kulübü Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, 30 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.

Elazığ takımı atletizmde 7 madalya kazandı

Diyarbakır'da düzenlenen atletizm yarışmalarında Elazığlı sporcular 7 madalya topladı.

Bodrum katından dünyanın zirvesine

Malatya'da bodrum katında antrenmanlarını yaparak hazırlandığı Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş'ın memleketi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde dünya şampiyonluğu sevinci sürüyor.

Minik basketbolcuların gözü yükseklerde

Malatya'da Okul Sporları Minik Kızlar Basketbol İl Şampiyonasında birinci olan Bostanbaşı İlkokulu Kızlar takımı Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedefliyor.

Hatayspor’da kaleci Munir ile yollar ayrıldı

Hatayspor'da kaleci Munir Mohammedi ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

'Yeni Malatyaspor'da Geçmişi Bırakıp Geleceğe Bakmalıyız'

Yeni Malatyaspor’un süper ligden düşüşünü değerlendiren Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya “Olan olmuş artık geçmişi tartışmanın fazla bir alemi yok. Bundan sonraya bakarak Malatyaspor’u öncelikler 1. Ligde tutmak ve yukarı çıkartmak en büyük hedefimiz olmalıdır” dediler.

Bursaspor’da en çok Burak Altıparmak forma giydi

Bursaspor'da geride kalan sezon en çok Burak Altıparmak forma giydi. Tecrübeli futbolcu, 2 bin 948 dakika sahada kaldı.

57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası sürüyor

57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te final müsabakalarıyla devam ediyor. Final için tatamiye çıkan kadın kumitede milli sporcu Eda Eltemur ile erkek kumitede tatamiye çıkan kardeşi Erman Eltemur, altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

SANKO Okullarının basketbol başarısı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullara yönelik düzenlenen 'Okullar Arası Minik Erkekler ve Minik Kızlar Basketbol Müsabakası'nda, SANKO Okulları Minik Erkek Takımı il birincisi, Minik Kız Takımı il ikincisi oldu.

Beşiktaş kongresinde kavga

Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda genel kurul üyesi Berk Tunca'nın konuşmasının ardından kongre üyeleri arasında gerginlik çıktı. Kongreye 10 dakika ara verildi.

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nın resmi açılışı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ev sahipliğinde 46 ülkeden yüzlerce sporcunun yer aldığı 57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nın resmi açılış töreni Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Dadaş’a para dopingi

Büyükşehir Belediye Erzurumpor yönetimi, Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı Play Off yarı final rövanş maçı öncesinde futbolculara para dopingi yaptı. İlk maç öncesinde 8 Milyon TL dağıtan Ömer Düzgün başkanlığındaki yönetim, 4-2'lik yenilgiye rağmen bugün de 6 Milyon TL dağıttı ve oyunculara bugüne kadar olan tüm alacaklarını ödemiş oldu.

Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Malatya'da düzenlenen Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonası müsabakaları tamamlandı. Öğrenci sporcular, raketlerle topa Türkiye Şampiyonası için vurdu.

Altınordu’da Ahmet İlhan Özek’in sözleşmesi uzatıldı

Altınordu, 34 yaşındaki forvet oyuncusu Ahmet İlhan Özek ile 2+1 yıllık sözleşme yeniledi.

Vefa Temel, Bursaspor’la olan sözleşmesini feshetti

Bursaspor'un genç futbolcusu Vefa Temel, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

TÜFAD Şube Başkanı Muharrem Zeyno kalbine yenildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Zeyno, geçridiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ultra trail koşusu: Yesemek Ultra Trail

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ultra trail (patika koşusu) koşusu olma özelliğini taşıyan Yesemek Ultra Trail, 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Toplam 11112 haber.