Spor

Spor Haberleri

Necip Olgun: 'Malatyaspor'u değil Malatyaspor'un borcunu satın alıyorum'

Malatyaspor'un eski yöneticilerinden Necip Olgun, sarı-kırmızılı kulübü bütün borçlarıyla alarak yeniden ayağa kaldırmak için yöneticilerle yaptığı görüşmenin olumsuz geçtiğini ve kendisinden 2 milyon 500 bin TL para istendiğini söyledi.

Gaziantep FK, Figueiredo'nun bonservisini aldı

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Joao Figueiredo'nun bonservisini alarak 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yunus Akgün: “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım”

A Milli Futbol Takımı'nın genç futbolcusu Yunus Akgün, Uluslar C Ligi ikinci karşılaşması olan Litvanya maçının tehlikeli olacağını vurgulayarak, 'Şans geldiği takdirde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım' dedi.

Rıza Çalımbay yarın Sivasspor ile sözleşme yenileyecek

DG Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımı ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Çalımbay, yarın 1 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Murat Paluli resmen Sivasspor’da

DG Sivasspor, defans oyuncusu Murat Paluli'yi resmen kadrosuna kattığını açıkladı. Sivasspor Murat Paluli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

GAÜN'den 3 birincilik 7 madalya

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen üniversiteler arası Atletizm yarışmasında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri; Aysel Yılmaz, Salih Teksöz ile Zeliha Özmen Türkiye 1'incisi, Ayşe Betül Karamahooğulları ve Mustafa Bakır ise Türkiye 3'üncüsü oldu.

Sporcuların Türkiye Şampiyonası başarısı

Malatya'dan Badminton Türkiye Şampiyonasına katılan sporculardan 3'ü altın, 1'i ise bronz madalya aldı.

Koronadan ölen Çelik'e vefa

Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği Başkanlığı yapan ve 30 Kasım 2020'de yeni tip korona virüsten hayatını kaybeden Akif Çelik'in adı, U-12 Futbol Ligi'ne verildi.

Dünya şampiyonu Akbaş'a bir altın da Başkan Kazgan'dan

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş için memleketi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde mevlit okutuldu. Program da Dünya Şampiyonuna Başkan Kazgan altın hediye etti.

Elazığspor'da Mali Genel Kurul yarın

Elazığspor'da her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurul'un ikinci oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Yenişehir'den dünya ikinciliğine

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Emir Hüseyin Kalkan, Macaristan'ın başkenti Budapeşte şehrinde düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası'nda 91 kiloda dünya 2.'si oldu.

Diyarbakır'da masa tenisi müsabakaları tamamlandı

Anadolu Yıldızlar Ligi masa tenisi Diyarbakır il seçmeleri tamamlandı.

Samsunspor’da Bayram Bektaş dönemi

SAMSUN (İHA) – Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, teknik direktör Bayram Bektaş ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Avrupa’dan Dünya Kupası bileti alan son takım Galler oldu

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na giden yolda, Avrupa Elemeleri Play-Off Finali'nde Galler, Ukrayna'yı 1-0 mağlup ederek adını finallere yazdırdı.

ALG Spor finalde

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Lig'i yarı final rövanş maçında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla rakibine toplamda 4-1'lik üstünlük sağlayan Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde finale yükseldi.

Fransa Açık’ta zafer Rafael Nadal’ın

Fransa Açık tek erkeklerde İspanyol tenisçi Rafael Nadal, şampiyon oldu. Nadal böylece bu turnuvadaki 14. zaferini elde etti.

Nedim Özbey:

A Milli Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Nedim Özbey, dörtlü finallerde Hırvatistan'da oynayacakları ekipleri bekleyeceklerini belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi.

Adaletspor ligini şampiyon bitirerek süper amatör yolunu tuttu

Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi'ni 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakır Adaletspor, Play-Off'u da başarılı bir şekilde tamamlayarak şampiyon bir şekilde Süper Amatöre yükseldi.

Şahinbey Ampute tek golle kazandı: 1-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Pendik Engelliler Spor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Toplam 11088 haber.