Spor

Spor Haberleri

TÜFAD Malatya Başkanlığına Dedeoğlu getirildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanlığına Cumali Dedeoğlu getirildi.

Elazığ Belediyesi yaz spor kursları başlıyor

Elazığ Belediyesi, yaz tatilinde çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla üç ayrı branşta ücretsiz yaz spor kursları başlatıyor. Yüzme, basketbol ve futbol branşlarında açılacak kurslar için başvurular 17 Haziranda başlıyor.

Diyarbakırspor'a hibe edilen 100 dönümlük arsa tartışma konusu

Diyarbakırspor'a 18 yıl önce Vali Efkan Ala döneminde ve Ahmet Göksu'nun kulüp başkanlığı zamanında hayırsever bir vatandaş tarafından kulübe tesis yapılması için hibe edilen 100 dönümlük arsanın mevcut kulüp yönetimi tarafından satılmak istenmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı:

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varılmasına rağmen imza aşamasına geçemediklerini söyledi.

Şampiyon Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde A. Efes'i 92-80 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seride durumu 3-1 yaparak 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamladı.

Kayserispor’da Ömer Erdoğan ile yollar erken ayrıldı

Kayserispor Kulübü'nün teknik direktörlük koltuğuna getirdiği Ömer Erdoğan ile resmi sözleşme yapılmadan yollar ayrıldı.

A Milli Futbol Takımı, Litvanya maçı hazırlıklarını sürdürdü

İZMİR (İHA) – Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi'nde yarın İzmir'de oynayacağı Litvanya maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Andrea Pirlo, Karagümrük’te

Karagümrük, teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardığı İtalyan efsanesi Pirlo'ya 1 yıllık imza attırdı. Ünlü futbol adamı, Karagümrük'ün hedeflerinin ilgisini çektiğini söyledi.

Stefan Kuntz: Kapılarımız iyi performans gösteren iyi oyunculara açık

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarın oynanacak Litvanya karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında 'Bu stadyumda da güzel bir atmosfer olacak. Uzun zamandır İzmir'de milli maç oynanmıyordu, bunun da getireceğini bir heyecan var' dedi. Kuntz ayrıca, milli takımın kapılarının tüm futbolculara açık olduğunu belirterek, 'Aday kadroya çağırdığımız futbolcuların hepsi kulüplerinde göstermiş olduğu performansla buraya geldiler' diye konuştu.

Kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi

Elazığ'da geçtiğimiz cumartesi günü başlayan kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Milletvekili Taşdoğan'dan şampiyonlara tebrik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Spor Şehri Gaziantep'in şampiyon takımlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Elazığspor yol haritası belirliyor

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile teknik direktör Alaattin Tutaş, 2022-2023 sezonunda izlenecek yol haritasını istişare etmek üzere kulüp tesislerinde bir araya geldi.

Fenerbahçe’de sağlık kontrolleri başladı

Fenerbahçe Futbol A Takımı, yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.

Doğukent Ortaokulu, Türkiye 3'üncüsü oldu

Muğla'da yapılan Okul Sporları Küçükler Hentbol müsabakalarında Elazığ Doğukent Ortaokulu, Türkiye 3'üncüsü oldu.

U12 Ligi'nde şampiyon Elazığ Yolspor

Elazığ Amatör Küme U12 Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Elazığ Yolspor'a düzenlenen törenle kupası Elazığspor'un efsane kaptanı Hıdır Bilek tarafından verildi.

Mehmet Ilkım'a Dünya Şampiyonası'nda görev

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr Mehmet Ilkım, Roma'da düzenlenecek olan Ranking Series Dünya şampiyonasında Türkiye'den katılacak tek hakem olarak görev yapacak.

Bağlar Belediyespor futbolda geleceğin yıldızlarını arıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) mücadele eden Bağlar Belediyespor, A takımda oynayacak geleceğin yıldız adaylarını keşfetmek için çalışma başlattı.

Güneydoğu'nun ilk ultra trail koşusu Yesemek Açık Hava Müzesi'nde yapıldı

Güneydoğu'nun ilk patika koşusu 'Yesemek Ultra Trail', Yakın Doğu'nun en büyük taş ocağı ve heykel işleme atölyesi olan Yesemek Açık Hava Müzesi'nde düzenlendi.

Şampiyonluk kupası Gaziantep'te

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi final karşılaşmasında Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla mağlup ederek kupanın sahibi olan ALG Spor, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül tarafından çiçeklerle karşıladı.

Toplam 11095 haber.