Spor

Spor Haberleri

Gedson Fernandes 4+1 yıllık sözleşmeye imza attı

Beşiktaş ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli oyuncu Gedson Fernandes, Beşiktaş formasıyla kazanabileceğimiz her şeyi kazanmak istiyorum dedi.

Bruma: “Çok fazla çalışmamız gerekiyor çünkü bu sene gerçekleştirmek istediğimiz çok hedef var”

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Bruma, bu sene çok çalışmaları gerektiğini çünkü gerçekleştirmek istedikleri çok hedef olduğunu söyledi.

Konyaspor, Erhan Erentürk ile sözleşme imzaladı

Konyaspor, Bursaspor'dan ayrılan 27 yaşındaki kaleci Erhan Erentürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor'da belirsizlik sürüyor

Süper Lig'e veda eden Yeni Malatyaspor'da hafta sonu yapılacak olan genel kurul öncesi Başkan Adil Gevrek'in yeniden aday olup olmayacağı merak konusu olmaya başladı.

Amatör maçta tekme ve yumruklar havada uçuştu

Elazığ 2. Amatör Küme'de oynanan Elazığ 2023 Spor-Mornikspor maçında tekme ve tokatlı kavga çıktı. 8 kırmızı kartın çıktığı müsabaka tamamlanamadı.

Köprülere Fenerbahçe bayrakları asıldı

ING Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun bayrakları İstanbul'un simgelerinden 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı.

Rasheed Akanbi resmen FC Sheriff’te

Kocaelispor, Rasheed Akanbi'nin satışı konusunda 67 bin 500 Euro sabit transfer ücreti karşılığında FC Sheriff ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Sakaryaspor, Odise Roshi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Sakaryaspor, Boluspor forması giyen Odise Roshi ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Dursun Dursun Özbek Çok güzel bir takım kuracağız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir şekilde futbolda mücadele etmek ve başarılı olmak için hazırlıklar yaptıklarını belirterek, Eksiklerimizi gidermek için transferlerimize başlıyoruz. Seçim öncesinden beri çalışmalarımız vardı. Elimizden geleni yapacağız, hiç endişe etmeyin. Çok güzel bir takım kuracağız dedi.

Türkiye Şampiyonu olarak döndüler

Okullar Arası Küçükler Hokey Türkiye Şampiyonasında birinci olan Malatya Milli Egemenlik Ortaokulu sporcuları başarılı döndü.

Diyarbakır'ı BAL'da 4 takım temsil edecek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) 2022-2003 sezonunda Diyarbakır'ı; Bağlar Belediyespor, Çınar Belediyespor, Erganispor ve Yenişehir Belediyespor temsil edecek. Ligin başlama tarihi ve statüsü önümüzdeki günlerde belli olacak.

Hacı Baba Pastaneleri, Amed Sportif Faaliyetler'e göğüs sponsoru oldu

Diyarbakır'ın Türkiye'de tatlıda marka yüzü olan Hacı Baba Pastaneleri, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile sponsorluk antlaşması imzaladı.

TFSKD Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısı Elazığ'da

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısı Elazığ'da yapılacak.

Elazığspor'da Mehmet Yaman istifa etti

Elazığspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yaman, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek Elazığspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Dicle Gençlikspor'un düzenlediği voleybol turnuvası başladı

Dicle Gençlikspor'un düzenlediği ve Dicle Kaymakamlığı ile ilçe belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen voleybol turnuvası başladı.

Domenec Torrent: “Taraftarlara teşekkür ediyorum, Galatasaray size aittir”

Galatasaray'ın sözleşmesini fesh ettiği Teknik Direktör Domenec Torrent yaptığı paylaşımda, 'Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum' dedi.

Okan Buruk, Galatasaray için geldi

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Okan Buruk, İstanbul'a geldi.

Burak Altıparmak, Bursaspor’a veda etti

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Burak Altıparmak yeşil-beyazlı camiaya veda etti. 32 yaşındaki oyuncu, 'Evim bildiğim Bursa şehrinin, ailem bildiğim Bursaspor camiasının ve kıymetli Büyük Bursaspor taraftarının yeri bende her zaman ayrı ve her zaman çok özel olacaktır. Varsa hakkım, helal olsun' dedi.

Karşıyaka, Erman Güracar ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Karşıyaka, Teknik Direktör Erman Güracar ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Erman Güracar, 110 yıllık bir camiada teknik direktörlük koltuğuna oturmanın herkese nasip olmayacağını belirterek, İstikrarı sürdürüp sezon sonunda hedefe ulaşacağız dedi. Güracar, transfer için de 3 aydır çalıştıklarını ve Karşıyaka'nın menfaatleri doğrultusunda adım atacaklarını söyledi.

Toplam 11116 haber.