Spor

Spor Haberleri

Uğur Çiftçi: “Hedefim milli formayı giymek”

DG Sivasspor'un deneyimli futbolcusu Uğur Çiftçi, 'Sakatsız, kazasız, belasız bir sezon geçirmek istiyorum. Hedeflerimin arasında milli takıma gitmek de var' dedi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını bu sabah TFF Riva Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Hakem Temiz'e yapılan saldırıya kınama

İl Hakem Kurulu ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Elazığ Şubesi, hakem Fuat Temiz'e yapılan saldırıyı kınayarak, olayın takipçisi olacaklarını bildirdi.

Elazığspor'da transfer yasağını kaldırmak için hamle

Transfere engel dosyalarla görüşmeler yapmak üzere kurmaylarıyla birlikte İstanbul'a giden Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Elazığ'a döndü.

Bağlar Belediyespor'da 11 oyuncu A takımla idmana çıkacak

Diyarbakır'ı yeni sezonda da Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde temsil edecek olan Bağlar Belediyespor'un başlattığı futbolcu seçmeleri tamamlandı. Teknik heyetin beğendiği 11 isim A takım idmanlarına katılacak.

Aksaray Gençlikspor, Ergüven'e emanet

Elazığ'ın Bölgesel Amatör Lig ekibi Aksaray Gençikspor, Teknik Sorumlu Bahattin Ergüven ile anlaşma sağladı.

Antalyaspor, hazırlıklarını salonda sürdürdü

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar bugün salonda yaptığı çalışmayla idmanlarına devam etti.

Emre Mor Hem ligi hem de Türkiye Kupası’nı kazanabilecek kaliteye sahibiz

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor, takım olarak hem ligi hem de Türkiye Kupası'nı kazanabilecek kaliteye sahip olduklarını söylerken, Karagümrük'te hocası olan Volkan Demirel'in kendisine sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceğini söylediğini ifade etti.

Beşiktaş’ta Alex Teixeira ile yollar ayrıldı

Beşiktaş, Alex Teixeira ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Milli boksör Akbaş'a bir madalya da Akdeniz Oyunları'nda

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi 54 kilogramda temsil ederek dünya şampiyonu olan milli boksör Hatice Akbaş, bu kez Akdeniz Oyunları'nda kadınlar boksta altın madalya kazanmasından hemşehrileri Malatyalılar tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.

Galatasaray, Erik Botheim ile ilgileniyor

Galatasaray, Rus ekibi Krasnodar'da forma giyen Eric Botheim ile yakından ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun sözleşmesini tek taraflı feshetmesinden dolayı hukuksal açıdan da bu transfer hakkında görüş alıyor.

Malatyalı boksör Fırat'ın Türkiye Şampiyonluğu sevinci

Türkiye Üst Minikler Boks Türkiye Şampiyonasında 60 kilogramda yarışan Malatyalı Boksör Ayla Fırat, Boks Türkiye Şampiyonu oldu.

Malatyalı sporcu Güngör, Avrupa şampiyonada iddialı

U18 Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek sporcular arasında yer alacak Malatyalı sporcu Mehmet Güngör, şampiyonadan dereceyle dönmeyi hedefliyor.

Yeni Malatyaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper Lig'e beş sezonluk macerasının ardından veda eden ve 2022-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor çalışmalara başladı.

Gizem Özer'den bronz madalya

Elazığ Belediyespor'un milli boksörü Gizem Özer, Cezayir'de devam eden Akdeniz Oyunları'nı bronz madalyayla noktaladı.

Diyarbakır'da sağlıkçılara ücretsiz seminer

Son günlerde sağlık çalışanlarına yönelik artan saldırılar sonrası, Diyarbakır'da Gençlik Derneği tarafından krav maga, pars ve kapap sistemleri ile yakın savunma programları düzenlendi.

Göztepe, Romal Palmer ile ilgileniyor

Göztepe, Barnsley ile sözleşmesine sona eren 23 yaşındaki İngiliz merkez orta saha oyuncusu Romal Palmer'i kadrosuna katmak istiyor.

Altay’ın, Afyonkarahisar kampı başladı

Altay, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği antrenmanla 1. etap kamp çalışmalarına başladı.

Kayserispor’da sağlık kontrolleri devam ediyor

Süper Lig'de mücadele edecek olan Yukatel Kayserispor futbolcularının sağlık kontrolleri sürüyor.

Toplam 11137 haber.