Malatya

Malatya Haberleri

Abdal Musa Birlik Lokması düzenlendi

Malatya'da Abdal Musa Birlik Lokması Günü programı düzenlenip, yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Kral Şakir, minik hayranlarıyla buluştu

Çizgi film karakterleri Kral Şakir ve Necati, düzenlenen müzikli etkinlikte minik hayranları ile buluştu.

Ahmet Kaya memleketi Malatya'da konserle anıldı

Merhum sanatçı Ahmet Kaya, ölüm yıl dönümünde memleketi Malatya'da hayatının anlatıldığı filmin konser sahnesiyle anıldı.

Başkan Çınar, yatırımları inceledi

Gedik Mahallesindeki alt ve üst yapı hizmetleri, parklar, sosyal, kültürel ve eğitim hizmetleri yerinde inceleyen Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'İlçemizin gelişime açık bölgeleri arasında yer alan Gedik mahallemizin bütün alanlarda daha fazla gelişmesi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz' dedi.

MASKİ gezici vezne ile ödeme kolaylığı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, gezici vezne aracı ile tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelere giderek, vatandaşlara faturalarını ödeme noktasında kolaylık sağlıyor.

Prof. Dr. Murat Aladağ:

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Aladağ, 'Hedefimiz Karaciğer naklinde Dünya 1'ncisi olmaktır' dedi.

'Unutulmayan Film Müzikleri' ile nostalji yaşatıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Müzikolaj Orkestrası'nın düzenlediği 'Unutulmayan Film Müzikleri' konseri ile adeta nostalji yaşatıldı.

'Memleket Manzaraları' resim sergisi açıldı

Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından 'Memleket Manzaraları' resim sergisi düzenlendi.

Milletvekili Fendoğlu'ndan Dağdeviren'e ziyaret

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e, ' hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Hayvan Hastalıkları ile Mücadele toplantısı yapıldı

Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketlerinin Kontrolü kapsamında 2019 yılında yapılan çalışmalar ile 2020 yılında yapılması planlanan çalışmalarının değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Akaryakıtçı sektörü bir araya geldi

Malatya Akaryakıtçıları Derneği (MADER) tarafından düzenlenen bayiler buluşmasında, sektörün sorunları ele alındı.

TED Öğrencilerinden Hababam Sınıfına büyük ilgi

9. Uluslararası Malatya Film Festivali için Malatya'ya gelen Hababam Sınıfı filminin usta oyuncuları TED Malatya Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesi'nden Emlak ve Reklam Vergisi uyarısı

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 2019 yılı Emlak Vergisi 2. taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım 2019 olduğu belirtildi.

Vali Baruş, Doğanyol'da muhtarlarla buluştu

Doğanyol ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Malatya Valisi Aydın Baruş, muhtarların devlet ile vatandaş arasında bir köprü olduğunu belirterek 'Bu görevleri en iyi şekilde icra etmenizi bekliyoruz' dedi.

Malatya Tarım İl Teknik Komitesi toplantısı yapıldı

Malatya Tarım İl Teknik Komitesinin 2019 yılı olağan toplantısı yapıldı.

Çınar, Yeni Çırmıktı Projesini inceledi

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeni Çırmıktı Projesiyle Yeşilyurt'u, kadim medeniyet ile mahalle kültürünü farklı bir bakış açısı ve yaklaşımla gelecek nesillere taşıyacaklarını söyledi.

'Peygamberimiz ve Aile Hayatı' isimli program düzenlendi

Malatya'nın Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde de Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl 'Peygamberimiz ve Aile Hayatı' isimli program düzenlendi.

'Deprem ve Yangın Tatbikatı' düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkında 'Deprem ve Yangın Tatbikatı' düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Sinema, gelecekteki toplumumuzun milli birlik ve beraberlik anlamında ülkemizin istikbali noktasında hem fikir olma noktasında toplumsal bir yapının temelini oluşturur' dedi.