Malatya

Malatya Haberleri

Minikler Trafik Eğitim Parkını gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Nezaket Okullarının minik öğrencileri Trafik Eğitim Parkını gezdi.

Öğrencilere polislik mesleği tanıtıldı

Malatya'da polis, öğrencilere şapka ve tişort dağıtarak, polislik mesleğini tanıttı

Malatya polisi suç işlenmeden önlem alıyor

Malatya polisi,suç önleme çalışmaları kapsamında gençlere yönelik son 9 ayda 7 ayrı konferans ve etkinlik düzenlenirken, 8 bin 20 kişiye terör, asayiş olayları, örgütler, suça karışanların cezaevi süreci ile ilgili detaylı beliler verildi.

Doğanşehir'de asker uğurlaması bir başkadır

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde asker olacak gençlere kına yakılıp, Barış Pınarı Harekatı'na destek için asker selamı verildi.

Türk ocaklarında 'Barış Pınarı Harekatı' anlatıldı

Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ocak başı sohbetlerinde bu hafta Emekli Kurmay Albay Yusuf Çetinkaya Barış Pınarı Harekatı konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Serçenin hayatını kalp masajı yaparak kurtardı

Malatya'da bir iş yerinin tabelasına çarparak yere düşen serçeyi gören esnaf, kalbi duran kuşu kalp masajı ve suni teneffüs ile hayata döndürdü.

'Daha Yeşil Bir Türkiye' kampanyasına İnönü Üniversitesi de destek verdi

Daha Yeşil Bir Türkiye kampanyasına İnönü Üniversitesi de destek verdi.

Yeşilyurt'ta bin 111 adet fidan dikildi

'Bugün Fidan, Yarın Nefes' projesi kapsamında, Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde de fidan dikme programı düzenlendi. Önce fidan dikildi, sonra ise katılımcılara aşure ikramı yapıldı.

Öğrenciler sordu, Başkan Güder cevapladı

Atılganlık eğitimi alan bir grup öğrenci, rehber öğretmenleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret etti.

Akçadağ Belediyesi Geleceğe Nefes Oldu

'Geleceğe Nefes' fidan dikim kampanyası kapsamında Akçadağ Belediyesi tarafından Levent Vadisi Seyir Terası alanında fidan dikimi gerçekleştirildi.

Sultansuyu Harası'nda 3 bin fidan toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncülüğünde başlatılan 'Geleceğe Nefes' projesi kapsamında Sultansuyu Tarım İşletmesinde 3 bin fidan toprakla buluştu.

Turgut Özal Üniversitesi de fidan dikti

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan 'Geleceğe Nefes' seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidan kampanyası kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Battalgazi Yerleşkesine 444 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Hindistan Büyükelçisi'nden Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Fidan dikme kampanyası

Fidan dikme kampanyası çerçevesinde Malatya'nın Hekimhan ve Arguvan ilçelerinde de fidanlar toprakla buluşturuldu. Hekimhan'da 22 bin fidan toprakla buluştu

Hindistan'ın Büyükelçisi Bhattacharyya'dan MTSO'ya ziyaret

Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.

Orduzu da 10 bin fidan toprakla buluşturuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ilan edilen 11 Kasım milli ağaçlandırma günü kapsamında Malatya Orduzu'da düzenlenen programda 10 bin fidan dikildi.

Darende'da 2 mahallede asfalt sevinci

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için Darende ilçesinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Emniyet müdürlüğünden fidan dikimi

Fidan dikme kampanyasına Malatya Emniyet Müdürlüğü de katıldı.

Hindistan Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya Vali Baruş'u ziyaret etti

Hindistan Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya , Malatya Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti