Malatya

Malatya Haberleri

Ispanak üzerindeki kara bulutlar dağılıyor

İstanbul'da yaşanan ıspanak zehirlenmeleri sonrası tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da azalan satışlar normale dönüyor. Özellikle zehirlenmelerin ıspanak kaynaklı olmamasının anlaşılması ile pazardaki Ispanak satışları eski seyrine döndü.

Öğrenciler sabah namazında buluştu

TÜGVA Malatya Temsilciği tarafından düzenlenen etkinlik ile öğrenciler sabah namazında buluştu.

35 yıl sonra öğretmenlerine sürpriz yaptılar

Malatya'da öğretmenlik yapan Cumali Dedeoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 35 yıl önce mezun ettiği öğrencilerinin sürpriz ziyareti ile günün en güzel hediyesini aldığını söyledi.

Malatya'da kartpostallık görüntüler

Malatya'da sonbahar ayları nedeniyle sararan ve yaprak dökmeye başlayan ağaçlar renk cümbüşü ile kartpostallık görüntüler oluşturdu.

24 Kasım Öğretmenler Günü Malatya'da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Malatya'da kutlama programı düzenlendi.

Cem Parlak Öğretmenler Günü'nü kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İYİ Partili Cem Parlak, 'Öğretmen olmanın kutsal bir meslek olduğu ama maalesef bu dönemde öğretmenliğin değerinin olmadığı bir dönemden geçiyoruz' dedi.

Yazar Yılmaz Odabaşı kitaplarını imzaladı

Deniz Kitapevleri'nin organize ettiği 5.Kitap Fuarı kapsamında Yazar Yılmaz Odabaşı okuyucularıyla buluştu.

Milletvekili Fendoğlu, Öğretmenler Günü'nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 'Öğretmenlik mesleğini diğer mesleklerden ayıran en önemli özellik, malzemesinin ve meyvesinin insan olmasıdır' dedi.

Başkan Güder, gençlerle bir araya geldi

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Genç Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) ve Malatya Konfederasyonu (MAKON) Gençlik Kolları Başkanı Aykut Salih Arıkbuğa ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Mahallelinin yol çağrısı

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Karapınar Mahallesi sakinleri bozuk olan yollarının yapılması için yetkililerden yardım istedi.

Başkan Gürkan'dan Öğretmenler Günü kutlaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu'ndan Öğretmenler Günü kutlaması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ülkemizin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacak gençlerin başarılarındaki en büyük payın, onları eğiten öğretmenler olduğunu bildirdi.

Engelsiz eğitim ve sağlık çalışanları bir araya geldi

Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası ve Engelsiz Sağlık Çalışılanları Sendikası üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen'den Öğretmen Günü kutlaması

Eğitim Bir Sen Malatya Şubesi Başkan Vekili Bilgihan Güler, yaptığı açıklamada Öğretmen Günü'nü kutlayarak, 'Öğretmenlik mesleği daha fazla örselenmesin, şiddete çözüm ötelenmesin' dedi.

İstanbul depremi sonrasında 7.4'lük deprem simülasyonuna ilgi arttı

Hazırladıkları deprem tırının içerisinde 7.4 büyülüğündeki 20 saniyelik deprem anını yaşatıldı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Eğitmen Elif Çiftçi, İstanbul Depremi sonrasında simülasyonuna ilginin arttığını söyledi.

Başkan Çınar'dan öğretmenler günü kutlaması

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakarlık gerektiren bir meslektir ifadelerini kullandı.

Haftalık sohbetlerin bu haftaki konusu aile oldu

Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından düzenlenen haftalık sohbet programının bu haftaki konusu aile oldu.

Başkan Güder'den Öğretmenler Günü kutlaması

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yaptığı açıklamada Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, Öğretmen, öğretendir ama bununla birlikte eğiten, terbiye eden, çocuğun içindeki cevheri ortaya çıkartan kişidir' dedi.

Gençlerden 'Afet Bilinci' eğitimi

AK Parti'nin üniversite Gençlik Kolları (ÜniAK ) birimi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile ortaklaşa 'Temel Afet bilince Eğitimi' gerçekleştirdi.