Genel

genel

Genel Haberleri

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Salih Ay'ın naaşı Erzincan'a getirildi

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay için Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Malatya'da 3,8 büyüklüğünde deprem oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Darende ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehadet haberi ailesine verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın Erzincan'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Deprem Konutları Kura Ve Teslim Töreni Yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen 11 ilde 75 bin konutun teslimini 2 ay içinde yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu

Malatya'da sağanağın ardından dolu etkili oldu.

Malatya'da Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi anlatıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünce hazırlanan, Birleşmiş Milletler Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonunca (IFAD) desteklenen Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Sadıkoğlu’ndan adaylık açıklaması

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, belediye başkan adayı olacağına dair basında ve sosyal medyada çıkan haberler ve paylaşımlar üzerine bir açıklama yaptı.

Vali Yazıcı Kura Çekimi Öncesi Doğanşehir İlçesindeki Deprem Konutlarını İnceledi

Vali Ersin Yazıcı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Doğanşehir ilçesine çeşitli inceleme değerlendirmelerde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Evren' Şehrin Ayağa Kalkması Projelerin Acilen Hayata Geçirilmesiyle Olacaktır

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i Makamında ziyaret etti.

Arapgir'de TÜBİTAK yarışmasında derece yapan öğrenci kaymakamı ziyaret etti

Malatya'nın Arapgir ilçesinde TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda Türkiye dördüncüsü olan Kerem Aydınlar Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Zehra Karabay, öğretmeni ve okul idarecileriyle Kaymakam Fikri Badioğlu'nu ziyaret etti.

Aksa Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey'in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Valisi Yazıcı Deprem Konutlarını İnceledi

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt, Battalgazi ve Akçadağ ilçelerinde inşası devam eden deprem konutlarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Genel Başkan Kahveci Memur Emeklilerinin Durumu Mutlaka Düzeltilmeli

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ek göstergenin emekli memur maaşları belirlenirken önemli olduğunu belirterek, birinci dereceye gelen tüm memurların ek göstergelerinin 3600'e yükseltilmesini istedi.

Sadıkoğlu, Daha kapsamlı destekler bekliyoruz

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yeniden ayağa kalkma mücadelesi verdiğimiz bu günlerde daha kapsamlı destekler bekliyoruz” dedi.

Valisi Hamza Aydoğdu'dan maden ocağındaki toprak kaymasına ilişkin açıklama

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Bir eksik, kusur varsa devlet zaten bunun gereğini mutlaka yapar ama şu anda en önemli önceliğimiz toprak altında kalan vatandaşlarımıza biran önce ulaşmak." dedi.

Ağır Hasarlı Binaların Yıkımı Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin etkilediği Malatya'da hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor.

HAK-İŞ'ten Radyocular Derneğine Ziyaret

HAK-İŞ Konfederasyonu Malatya İl Başkanlığı, 13 Şubat Dünya Radyo Günü dolayısıyla Malatya Radyocular Derneği (RADER) Başkanı Sinan Cavlak'ı ziyaret etti.

Badem Ağaçları Çiçek Açtı

Malatya'nın Kale ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle bazı badem ağaçları çiçek açtı.

Toplam 3721 haber.