Genel

genel

Genel Haberleri

Ramazan boyunca enerjini nasıl korursun?

Ramazan ayı, ibadet ve maneviyat bakımından ne kadar önemliyse doğru ve dengeli beslenme açısından da o kadar dikkat edilmesi gereken bir dönem.

CHP Arguvan Güllü Tuncer'i Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye genelinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 81 ilde ortak basın açıklaması düzenledi.

Birlikte Yaşadığı Kadını Öldüren Sanığın Yargılanmasına Devam Edildi

Malatya'da geçen yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde dini nikahla birlikte yaşadığı Buse Çelik'i (21) öldüren Öymen Yağcı'nın yargılanmasına devam edildi.

Başkan Gürkan, Bütün Kadınlarımızın  Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, 8 Mart tarihinin kadın hakları açısından önemli bir gün olduğunu belirtti.

Doğanşehir'de deprem konutlarının anahtar teslimine başlandı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, 1. etap kalıcı deprem konutlarının anahtar teslimine başlandı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çınar, Toplumların Temel Taşı Aile, Ailenin Temel Taşı ise Kadınlarımızdır”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır.

Başkan Gökhan Gök’ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Astronomi Mezunu Genç Kız Köyünde Büyükbaş Hayvan Besiciliği Yapıyor

Astronomi ve Uzay Bilimleri eğitiminin ardından yönetici olarak çalıştığı özel şirketten ayrılarak Yozgat'taki köyüne dönen 31 yaşındaki Emine Çölkuşu, 15 büyükbaşla başladığı besicilikte 100 hayvanın bakımını yapıyor.

Malatya'da okul güvenliği toplantısı düzenlendi

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, başkanlığında "2023-2024 Eğitim-Öğretim 2. Yarı Yıl Okul Güvenliği Toplantısı" gerçekleştirildi.

ARFF Derneğinden Malatya'ya ziyaret

Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele (ARFF) Dernek Başkanı Remzi Aytin ve Başkan Yardımcısı Oğuz Ayar, Malatya'da ARFF memurlarıyla bir araya geldi.

Başkan Şengönül'den Ülkü Ocakları'nın Faalıyetlerini Engellemeye Çalışanlara Uyarı

Ülkü Ocakları, Türk milletinin özünü, geleneklerini koruyan ve yaşatan ulvi bir yapılanmadır. Toplumun ihtiyaç duyduğu her yerde, her alanda çalışmalarıyla aziz milletimizin de göz bebeği olmuştur.

Başkan Evren' Emeği Geçen Herkese Esnaflarımız Adına Teşekkür Ederim'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise Bakan Bolat'ın duyurduğu esnafa kredi Müjdesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

4,4 Büyüklüğünde Deprem

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 11.26'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

YÖK Başkanı Özvar Bilim Diplomasisinin Önemini Anlattı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, bilim diplomasisinin bölgesel krizlerin aşılmasında, gerilimlerin azaltılmasında önemli rol oynadığını belirterek, "Türkiye, bu bakımdan yükseköğretim sistemiyle bölgedeki ülkeler arasındaki ilişkilerin artmasına vesile olabilecek çaba içerisindedir." dedi.

Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 17.43'te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Üniversiteden mezun olmak için 70 yaşında İngilizce öğreniyor

Nevşehir'de yaşayan 3 çocuk, 7 torun sahibi 70 yaşındaki Metin Yıldız, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nde kaldığı tek dersten geçip mezun olabilmek için İngilizce kursuna gidiyor.

Vali Ersin Yazıcı’dan Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarına Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmeyi, devletimiz tarafından sunulan kamu hizmetlerini tanıtmak amacıyla gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine” katıldı.

Marketlerde Eş Zamanlı Fahiş Fiyat Ve Etiket Denetimi Yapıldı.

Ticaret Bakanlığı ekipleri, yaklaşan ramazan ayı öncesince aralarında Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'nın da bulunduğu 10 ildeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi.

Toplam 3707 haber.