Genel

genel

Genel Haberleri

Başkan Şengönül; 3 Mayıs Ruhu İle Milliyetçi Ülkücü Safhından Şaşmayacaktır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül; Mevkilerimiz Değişebilir Fakat Mevzimiz 3 Mayıs Ruhu İle Milliyetçi - Ülkücü Safhından Şaşmayacaktır

Başkan Sadıkoğlu: Esnafımız 21 metrekareye terk edilmiş durumda

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mısır Çarşısı esnafı için Büyükşehir Belediye Binası arkasında kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Malatya İl Genelinde Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğün Den 2 Mayıs Sabah Saatlerinde İtibaren Malatya Genelinde Kuvvetli Yağış Uyarısı Yapıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Malatya'da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.

Can Çay Kahvaltı  Salonu Hizmet Vermeye Başladı

Can Çay Kahvaltı  Salonu Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde hizmet vermeye başladı..

HAK İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir:

“Emekçiler enflasyona ezdirilmemeli, hayat pahalılığı ile yoksulluğa karşı korunmalı”

Gümüşhane'den 15 şehre keklik gönderilecek

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce işletilen Kelkit Kanatlı Üretim İstasyonu'nda, Yozgat ve Malatya şube müdürlüklerinden temin edilen 5 bin keklik yumurtasının kuluçka dönemi tamamlandı.

Şehit emniyet müdürü Okkan için Diyarbakır'dan Sakarya'ya pedal çevirdi

İzmirli bisiklet sporcusu Orhan Kotluk, 24 Ocak 2001'de düzenlenen silahlı saldırıda 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan için Diyarbakır'dan memleketi Sakarya'ya kadar pedal çevirdi.

Başkan Alpaslan, Emek yoksa hiçbir şey de yok demektir

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı yayımladı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

E-Tebligat İle Kamuda Dev Tasarruf Sağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıkladığı rakamlara göre Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) üzerinden son 5 yılda gönderilen elektronik tebligat sayısı 213 milyona ulaştı.

Başkan Sadıkoğlu: Rezerv Alan uygulaması belirsizliği artırıyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde mülk sahibi vatandaşı ve işyeri sahibi esnafı rahatsız eden Rezerv Alan uygulamasına tepki gösterdi.

Şehit Komiser Gökhan Özer'in cenazesi İstanbul'da toprağa verildi

Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde, bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Depremin Etkilediği Malatya'da 23 Nisan Etkinlikleri Sürüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı düzenledi.

SMA Hastası Ezel Bebek’e Yardım için Malatya Park AVM Önünde Kermes

Malatyalı Ezel bebek şimdi 9 aylık, 10 günlükken SMA tanısı konuldu. Peker ailesi Ezel bebeği sağlığına kavuşturacak ilaca ve tedaviye ulaşabilmesi için yardım kampanyası başlattı.

Kadın Üreticilerin Yetiştirdiği Organik Çilekler Hasat Edildi

İzmir'in Tire ilçesinde, Tarım ve Orman Bakanlığının Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi kapsamında kadın üreticilerce yetiştirilen çileklerin hasadı yapıldı.

Yaralı Bulunan Şahin Koruma Altına Alındı

Malatya'da yaralı halde bulunan şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

1/B Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN’ün aynı okul Rehber öğretmeni Serkan YILDIZ ile Okul Tabanlı İzleme Sistemi “OTİS” kapsamında hazırladıkları proje ile farklı etkinlikleri ile dikkatleri çekiyorlar.

Toplam 3735 haber.