Genel

genel

Genel Haberleri

Malatya'da seçimde 4 bin 844 güvenlik personeli görev alacak

Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağı bildirildi.

Çarşı merkezinde inşaatlar yükselmeye başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde yıkıma uğrayan Malatya kent merkezini ayağa kaldırma çalışmaları kapsamında yapımına başlanan iş yeri ve konutlar yükseliyor.

Vali Yazıcı Kızılay’ın İftar Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Genel Başkan Yalçın Masada İstediğimiz Olursa İmza Olur

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Muhalefetin işi emekçinin yanında olmaktır.

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 15'inci yılında anılıyor

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15'inci yılında anılıyor.

Tulpars Arama Kurtarma Derneği İftar Programı Düzenledi.

6 Şubat Depremlerinde bölgedeki kurtarma çalışmalarındaki başarıları ile adından söz ettiren Tulpars Arama Kurtarma Derneği İftar Programı Düzenledi.

Şehit Sözleşmeli Er Akıncı'nın şehadet haberi ailesine verildi

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın Adıyaman'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Hak Sahipliği Başvuruları İçin 1 Günlük Ek Süre Verildi

Malatya Valiliği, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören ya da yıkılan ve hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1 günlük ek süre verildiğini bildirdi.

Çiçek Açan Kayısı Ağaçlarına Zirai Don Uyarısı

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, Malatya'da çiçek açan kayısı ağaçlarının zirai dondan etkilenmemesi için bahçenin soğuktan korunması gerektiğini söyledi.

AFAD duyurdu! Hak sahiplerine müjde!

Malatya'da ağır ve orta hasarlı bina sakinlerinin başvurabildiği hak sahipliğinde depremzedeler için bir günlük ek süre tanındı.

5 İl İçin Zirai Don Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, 5 İl için zirai don uyarasında bulundu.

ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren'in Acı Günü

ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren'in annesi, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti.

Tavacı Seydo Yeni Yerinde Faaliyetine Başlayacak

Malatya’da 56 yıldır Babadan oğula Akpınar’da Tavacılık mesleğini yapan Tavacı Seydo yeni konseptiyle çok yakında Malatyalılara yeni yerinde hizmet verecek.

Şehit Teğmen Hulusi Elçi'nin Bingöl'deki ailesine acı haber verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde şehit olan Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin (27) Bingöl'deki ailesine acı haber verildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Somuncu Baba Derneğinden Ramazan Yardımları

Somuncu Baba Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Ramazan yardımları kapsamında Balkanlar’da ve Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek yardımı ulaştırıyor.

Malatya'da Orta Hasarlı Binalar İçin Tarih Uzatılıyor.!

6 Şubat depremleri sonrası akıbetleri belirsiz olan orta hasarlı yapılar için AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, sürenin 6 ay uzatılması için İçişleri Bakanlığı ile görüştüğünü ve talebinin kabul gördüğünü açıkladı.

Türk Kızılay Aşevlerinde Uygulanacak Otomasyon Sisteminin İlkini Başlattı

Türk Kızılay, aşevlerinde uygulanacak otomasyon sisteminin pilot uygulamasını Ankara'da başlattı.

Toplam 3699 haber.