Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Başkan Şahan'dan badem hasadı açıklaması

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, badem hasadıyla alakalı olarak açıklamalarda bulundu.

İşadamı Akcan, yeni eğitim öğretim yılını kutladı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde iş adamı Adnan Akcan, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim dönemi nedeniyle açıklamalarda bulundu.

HDP'nin söylemine polis babasından tepki

Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan ailelerin HDP il binası önünde eylemlerine devam ettiği sırada bir kişinin Çocuğunuzu siz gönderdiniz söylemi gerginliğe neden oldu. Teröristler tarafından polis oğlu kaçırılan acılı baba Şehmuz Kaya, Ben çocuğumu PKK'ya gitmesi için polis yapmadım dedi.

Eylem yapan ailelerden HDP'ye tepki

Diyarbakır'da bir dernek ve üniversite öğrencileri, HDP önünde eylem yapan ailelere destek vermek amacı ile yemek dağıttı. HDP'lilerin 'ekmek elden su gölden' tarzı paylaşımlarını kınadıklarını belirten er Müslüm Altıntaş'ın babası Şevket Altıntaş, HDP'liler ekmek elden su gölden paylaşımlarında bulunuyor. Benim çocuğum 5 yıldır PKK'lıların elinde, sen bu sözü nasıl söyleyebiliyorsun. Biz evlatlarımız için buradayız dedi.

İdareci ve öğretmenlere liderlik eğitimi verildi

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Proaktif Lider Öğretmenlik' projesi kapsamında idareci ve öğretmenlere yönelik mesleki gelişim eğitimi verildi.

Adıyaman Belediyesi 'Satranç Turnuvası' düzenliyor

Adıyaman Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ve Satranç Federasyonu Adıyaman İl Temsilciliğiyle birlikte Adıyaman'da satranç turnuvası düzenliyor.

Belediye otobüsü fiyatlarında düzenlemeye gidildi

Adıyaman Belediyesi, şehir içi ulaşımında fiyat düzenlemesine gitti.

Vali Pekmez, TPAO'nun petrol arama sahalarını inceledi

Gerek uluslararası alanda, gerek ülkede ve gerekse de Adıyaman'ın her bölgesinde önemli çalışmalar yapan Türkiye'nin milli petrol arama şirketi TPAO'nun petrol arama çalışmaları Adıyaman'da aralıksız devam ediyor.

Gazeteciler ve yazarlar Başkan Turanlı ile bir araya geldi

Adıyaman'ın Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti üyeleri Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ile bir araya geldi.

HDP'li Milletvekili Aydeniz'in 'Merhaba, kolay gelsin' sözüne ailelerden tepki

Diyarbakır'da HDP il binası önünde eylem yapan ailelerin sayısı 4'üncü gününde 11'e yükselirken, ailelerin kaldırılması için güvenlik güçleriyle konuşan HDP Milletvekili Saliha Aydeniz'in ailelere Kürtçe Merhaba, kolay gelsin sözü gerginlik yaşanmasına sebep oldu.

HDP önünde eylem yapan aile sayısı 11'e yükseldi

Diyarbakır'da HDP il binası önünde eylem yapan aile sayısı 11'e yükseldi. Çocukları 2015 yılında kaçırılan Koyun ailesi de oturma eylemine katıldı.

Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP önündeki eylemi 4. gününde

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde toplanan ailelerin oturma eylemi 4. gününe girdi.

HDP'ye tepkiler çığ gibi büyüyor

Diyarbakır'da 22 Ağustos'ta terör örgütüne götürülmek üzere oğlunun kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapan Hacire Akar'ın ardından HDP'ye tepkiler çığ gibi büyüyor. Hacire Akar'ın yaptığı eylem sonrasında oğluna kavuşması çocukları dağa kaçırılan annelere de umut oldu. Çocuklarına kavuşmak isteyen anneler, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan eyleme katılmaya başladı.

Diyarbakır'dan Batman'a 'ses' oldular

Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Batman'da yaşayan ve işitme cihazının kaybolması ile sessizliğe bürünen küçük kıza, cihaz temin ederek yeniden duymasını sağladı.

Başkan Çakmak'tan, Kaftancıoğlu davası açıklaması

CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu davasıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Acılı babadan HDP'ye: 'Benim oğlum dağda, onlarınki Fransa'da lüks hayat yaşıyor'

Çocuklarının HDP'lilerce dağa kaçırıldığını iddia ederek önceki gün HDP İl Başkanlığı binası önüne gelen ve oğlu Yusuf Begdaş'ın (17) dağa kaçırıldığı iddiasıyla ailelere katıldığını açıklayan baba Celil Begdaş, HDP'ye sert tepki gösterdi. Baba Celil Begdaş, Benim oğlum dağda, onların oğlu Fransa'da lüks hayat yaşıyor dedi.

'Besi Bebek' görücüye çıkıyor

Adıyaman Belediyesi'nin destekleriyle dünya çapında bir üne kavuşan Adıyaman'ın meşhur 'Besi Bebek'leri, İzmir'de gerçekleştirilecek olan Türk El Sanatları Festivali'nde görücüye çıkacak.

Milletvekili Tutdere, Sivas Kongresinin 100. yıl dönümünü kutladı

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Sivas Kongresinin 100. yıl dönümünü kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Adıyaman'da kavşaklar akıllandırılıyor

Adıyaman'da yaşanan trafik sorununa bir nebze olsun çözüm olabilmesi için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi, trafikte ışıksız akıllı kavşakları hayata geçirmeye başlıyor.