Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Başkan Turanlı, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Adıyaman'ın Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

DESOB başkanı ve yönetiminden kayyuma destek ziyareti

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup Sur esnafından Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na destek ziyareti gerçekleşti.

Kur'an Kursu hocasından Başkan Beyoğlu'na teşekkür

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, ibadet yerlerini ve eğitim kurumlarını temizlemeye devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından mobil yıkama aracı ile temizlenen Selahaddin-i Eyyubi Cami Kur'an Kursu hocası Hamdullah Kaya, Başkan Hüseyin Beyoğlu'na Kur'an Kursu'na verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Başkan Kılınç, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Başkan Kılınç'tan, iş kazası geçiren personeline ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, iş kazası geçirerek yaralanan Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Zeynal Toklu'yu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Pekmez'den 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Belediyesinden 'Badem' konulu AR-GE toplantısı

Adıyaman'da her geçen yıl üretim potansiyeli arttırılan bademin daha da geliştirilip, kalitesinin yükseltilmesi için elini taşın altına koyan Adıyaman Belediyesi, ilgili kurum ve STK'ların da katılımıyla bir AR-GE toplantısı düzenledi.

Diyarbakır karpuzu görücüye çıkmaya hazır

Diyarbakır'da her yıl düzenlenen karpuz festivali için hazırlıklar devam ediyor. Karpuz üreticileri 9 Eylül'e kadar en düşüğü 30 kilogramdan karpuzla festivale katılabiliyor. Şimdiye kadar 106 adet karpuz yetkililere teslim edildi.

Şehit Çelebi Öztekin şahadetinin 23. yılında mezarı başında anıldı

Şırnak'ta vatani görevini yaparken 1 Eylül 1996 tarihinde şehit olan Piyade Er Çelebi Öztekin şahadetinin 23. yılında Tut İlçesine bağlı Dağyalangoz Köyünde mezarı başında dualarla anıldı.

Bağımlılıkla mücadele il koordinasyon toplantısı yapıldı

Bağımlılıkla mücadele kapsamında, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla Adıyaman Valisi Aykut Pekmez başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bağlar'ın çevre koruma ekipleri iş başında

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, ilçe genelinde denetimlerini artıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, birçok noktada denetim yaparak cadde ve sokaklara çöp döken vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Küçük kardeşlerin bisiklet hayali emek verdikleri konteynerden çıktı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde kağıt ve pet şişe toplayan 2 kardeşin bisiklet hayali, Çocuklar Üşümesin Gönüllüleri tarafından gerçekleştirildi.

Güvenlik korucuları ve şehit ailelerinden kayyuma destek

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ederek başarılar dilerken, HDP'li belediye tarafından işten çıkarılan şehit ve gazi yakınlarının yeniden işe alınmasından dolayı teşekkür etti.

MHP teşkilatlarından kayyuma tam destek

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve STK heyetlerinden oluşan yaklaşık 50 kişi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına görevlendirilen Vali ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ederek her türlü desteği vereceklerini söyledi.

ATSO ile GSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Gaziantep Sanayi Odası (GSO) arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

Kuşaklama kanalının ihale oluru onaylandı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, seçim öncesi sözünü verdiği Kuzey Kuşaklama Kanalı Projesi'nin ihale oluru için milletvekilleri ve AK Parti yöneticileriyle birlikte Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i ziyaret ederek ihale oluru için onay aldı.

Başkan Kılınç'tan, kolej minibüs hattı şoförlerine ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bağcı'dan kadına yönelik şiddette tepki

Türkiye Engelliler Konfederasyonu Engelliler Meclisi İl Temsilcisi İbrahim Bağcı, Emine Bulut cinayetine ve kadına yönelik şiddette karşı tepki gösterdi.

Toplam 4971 haber.