Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Belediye Başkanı Kılınç'tan Adıyaman 1954 Spor'a tam destek

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman'ı bu sezon BAL liginde temsil edecek olan Adıyaman 1954 Spor'a desteğini sürdürüyor.

Erdemoğlu, Rektör Turgut ile bir araya geldi

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Okuma sevdalısı minik Gülistan'a destek

Adıyaman Belediyesi, geçtiğimiz günlerde, hurdacılık yapan babası ile beraber hurda toplamaya çıkan eğitim sevdalısı 6 yaşındaki Gülistan Fırat'a destek oldu.

Besni'de Tekel depolarının yeri millet bahçesi olacak

Adıyaman'ın Besni Belediye Başkanı Mehmet Eyüp Emre, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın gayretleriyle ilçede bulunan Tekel depolarının millet bahçesi olması için belediyeye devredildiğini söyledi.

HDP önünde eylem yapan ailelerin sayısı 21'e yükseldi

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla, HDP önünde eylem yapan aile sayısı 21'e yükseldi. 8 yıl önce çocuğu Ömer Tokay'ın kaybolduğunu belirten Mehmet Tokay ailelere destek vererek oturma eylemine katıldı.

Kato'ya desteğe koşmuştu, şimdi HDP önündeki ailelerin yanında

DİYARBAKIR (İHA) – Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemine başlayan ailelere bir destek de Trabzon'dan geldi. Daha önce başta Kato Dağı olmak üzere çeşitli bölgelerde yardıma koşan Abdullah Özer, anneleri gördükten sonra Trabzon'dan çıkıp Diyarbakır'ın yolunu tuttu.

Muhtarlar Zerban'da buluştu

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından Zerban'da 3. Geleneksel piknik programı gerçekleştirildi.

Ailelerin HDP önündeki evlat arayışı devam ediyor

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan aile sayısı 8'inci gününde 21'e yükseldi. İlk gün 3 aile ile başlayan eyleme katılan ailelerin sayısı günden güne artmaya devam ediyor.

Albay Atasoy öğrencileri yalnız bırakmadı

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Adıyaman'da okul çevresi ve servislerde denetim

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri okulların açılmasıyla birlikte okul çevresi ve servis araçlarının denetimini yaptı.

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin sembol isminden HDP önünde eylem yapan ailelere destek

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi'nde tankın altına yatarak sembol haline gelen Metin Doğan, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi gerçekleştiren ailelere destek ziyaretinde bulunup gül dağıttı.

Bağlar Belediyesi'nden kantin ve seyyar satıcılara denetim

Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde eğitim kurumlarının kantinlerine ve çevredeki seyyar satıcılara yönelik eş zamanlı denetimler gerçekleştirdi.

HDP önünde Türk bayrağı açıldı

Diyarbakır'da eylem yapan ailelere destek için Trabzon'dan gelen Abdullah Özer isimli vatandaş, çocukları dağa kaçırılan Rauf Biçer ve Şevket Altıntaş ile birlikte eylem yaptıkları HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde Türk bayrağı açtı.

HDP önünde eylem yapan ailelerin sayısı 20'ye yükseldi

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP önünde eylem yapan ailelerin sayısı 20'ye yükseldi. Çocuğu 10 aydır kaybolan Latife Ödümlü, HDP önündeki ailelerle bir araya gelerek eyleme katıldı.

Adıyaman siyaha boyandı

Adıyaman'da binlerce metrekarelik alanda kurutulan salkım üzümler kenti adeta siyaha boyadı.

HDP önünde eylem yapan aile sayısı 8'inci günde 19'a yükseldi

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP önünde eylem yapan ailelerin sayısı 8'incı günde 19'a ulaştı. Çocuğu 6 aydır kaybolan Salih Aylu, eyleme katılarak ailelerle bir araya geldi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: 'Terör artık bitsin, anneler kazansın'

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aileleri ziyaret ettikten sonra düzenlediği basın toplantısında çağrıda bulundu. Bakan Selçuk, 'Buradan, tüm STK'larımızı, sanatçılarımızı, akademisyenlerimizi, basın mensuplarımızı bu sesi duyurmaya davet ediyorum. Hep beraber gelin annelerin sesine ses olalım, gelin teröre karşı tek yürek olalım ve bu terör artık bitsin, anneler kazansın diyoruz dedi.

Samsat Belediye Başkanının çevre kirliliği tepkisi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde düzenlenen tören sonrasında oluşan çevre kirliğini gören Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, açıklamalarda bulunarak tepki gösterdi.

HDP önünde eylem yapan aile sayısı 18'e yükseldi

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP önünde eylem yapan aile sayısı 7'nci gününde 18'e yükseldi. Çocuğu 2015 yılında kaybolan Mevlüde Üçdağ da eyleme katılarak ailelerle bir araya geldi.