Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP'li Öztrak'tan MHP'li Büyükataman'a: 'Üslubu beyan ayniyle insandır'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, kayyum atamalarına ilişkin açıklamalarına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı, 'Cevap vermek istemiyorum. Üslubu beyan ayniyle insandır' sözleriyle eleştirdi.

Eski bakan Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi

Eski İçişleri Adalet Bakanı Mehmet Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi. Ağar, Operasyonlarda insanlar canları pahasına mücadele ederken, sen belediyelerde şehit yakınlarını görevden atmayı bir mesele zannedersen, çatışmada ölen teröristlerin adını, devlete ve millete hizmet etmiş kahramanların yerine koyarsan bu göreve devam edemezsin dedi.

Afganistan'ın Bağımsızlığının 100. Yılı Ankara'da kutlandı

Afganistan'ın Ankara Büyükelçisi Abdurrahim Seyitcan'ın ev sahipliğinde 'Afganistan'ın Bağımsızlığının 100. Yılı', Ankara'da kutlandı.

CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan 'Doğu Akdeniz' açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de yalnız kaldığını belirterek, Biz nerede ne gemimiz olduğunu biliyoruz ama buradaki temel mesele şu; ülkeler bir araya geliyor, bölgesel iş birlikleri ortaya çıkıyor ama Türkiye burada yok dedi.

Kamıştaş Mahallesi yeni yerine taşınacak

İstanbul-Malatya Kamiştaş Mahallesi Derneği tarafından istişare toplantısına yapıldı.

Hatice Hamarat Özkan Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Atandı

Yeni Türkiye’nin Yeni Yüzü Milli Beka Hareketi teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor

CHP İl Başkanı Kiraz il başkanlar toplantısını değerlendirdi

Hafta sonu Nevşehir'de gerçekleştirilen CHP il başkanları toplantısını değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Parti içi çekişmelerin yoğun olduğu, parti içi seslerin çok yüksek olduğu, bir birimizi acımasızca eleştiren bir partiyiz. Bu önümüzdeki dönem parti içi açısında da önemli değişimlere gebe olacak' dedi.

Nevin Canpolat, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atandı

Milli Beka Hareketi Battalgazi İlçe Başkan yardımcısı olarak görevine devam eden Nevin Canpolat, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atandı.

Bülent Arınç'tan yeni parti açıklaması Yaptıkları yanlış

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kurma iddialarına karşı yaptığı açıklamada AK Parti'den ayrılmalarını onaylamıyorum

Kılıçdaroğlu Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye’ye getirmek istiyoruz

Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye’ye getirmek istediklerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,

Halkımızla Aramıza Nifak Sokmaya Çalışanlara Fırsat Vermeyeceğiz.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Kurban Bayramı ziyaretlerinde Palu’da yaptığı bir konuşmada sözlerini çarpıtarak yalan,yanlış ithamlarda bulunanlara sert çıktı.

Toplam 8770 haber.