Nevin Canpolat, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atandı

Milli Beka Hareketi Battalgazi İlçe Başkan yardımcısı olarak görevine devam eden Nevin Canpolat, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atandı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milli Beka Hareketi Battalgazi İlçe Başkan yardımcısı olarak görevine devam eden Nevin Canpolat, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atandı.
Milli Beka Hareketi Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığına Atanan Nevin Canpolat Şu İfadelere yer verdi; böyle bir camiada bulunmaktan mutluluk duyuyorum, bizler bu topraklarda doğup büyüyen ve milli ve manevi değerlerimizi sahiplenerek yarınlara taşırken aynı zamanda kültürel zenginliğimizin de yeni yetişen neslimize aktarılması noktasında yapılacak bütün çalışmalarda kadınlar olarak aktif bir şekilde var olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Türk kadını her zaman devletin bekası için çalışan, üreten kadındır. Malatya Milli Beka Hareketi Battalgazi İlçe kadın kolları olarak üzerimize düşeni yapacağız “Bu görevi şahsıma laik gören başta Genel Başkanım Murat Şahin Olmak Üzere Genel Başkan Sözcüsü Doğu Anadolu bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün ve Milli Beka Hareketi Tüm Teşkilat Başkanlarım ve Dava arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum  “ dedi.
Genel Başkan Sözcüsü Doğu Anadolu bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün, Battalgazi İlçe Başkan yardımcısı iken Başarılı olduğu çalışmalar teşkilata olan bağlılığı Milli ve manevi değerlere olan liyakati göz önünde bulundurularak Battalgazi İlçe Kadın Kolları başkanlığına atanmıştır. Nevin Canpolat Hanıma ve Yönetimine yeni görevinde başarılar dilerim. Dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN