Hatice Hamarat Özkan Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Atandı

Yeni Türkiye'nin Yeni Yüzü Milli Beka Hareketi teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı görevini yürütmekte olan Hatice Hamarat Özkan Milli Beka Hareketi Malatya/Yeşilyurt İlçe Başkanı Olarak Atandı.
Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Atanan Hatice Hamarat Özkan yaptığı açıklamada “ böyle bir camiada bulunmaktan mutluluk duyuyorum, bizler bu topraklarda doğup büyüyen ve milli ve manevi değerlerimizi sahiplenerek yarınlara taşırken aynı zamanda kültürel zenginliğimizin de yeni yetişen neslimize aktarılması noktasında yapılacak bütün çalışmalarda kadınlar olarak aktif bir şekilde var olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Türk kadını her zaman devletin bekası için çalışan, üreten kadındır. Malatya Milli Beka Hareketi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşeni yapacağız.Bu görevi şahsıma laik gören başta Genel Başkanım Murat Şahin Olmak Üzere Genel Başkan Sözcüsü Doğu Anadolu bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün ve Milli Beka Hareketi Tüm Teşkilat Başkanlarım ve Dava arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum  “ dedi.
Genel Başkan Sözcüsü Doğu Anadolu bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün , Hatice Hamarat Özkan hanımefendinin teşkilata güç katacağını ifade ederek “ kadın annedir, bacıdır, eştir. Bizler kadınlarımızın eğitim noktasında önemini bilen ve bu bilinçte olan bir teşkilatız. Kadınlarımız öğrendikçe çocuklarına öğreteceklerdir ve bu çocuklar iyi yetişmiş bir nesil olarak cennet vatanımızın geleceğini şekillendirecektir. Sayın Özkan’a hayırlı olsun “ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN