Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Haçovalılardan Enver Kiraz'a Güçlü Destek

“Haçovalılar olarak Enver Kiraz’ın yanındayız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’den Denizli paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hayata geçirdiği 232 tesisin toplu açılışını yapmak üzere geldiği Denizli için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanının sözlerini arşiv doğruladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yeter, söz milletindir' sloganını 2017 referandumunda da kullandığının afiş fotoğrafları ortaya çıktı. İHA arşivindeki fotoğraflarda, Erdoğan portresinin altında 'Söz de karar da milletin' yazılı olduğu görülüyor.

Bakan Dönmez: “Türkiye Yüzyılı yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın yüzyılı olacak”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul'da düzenlenen 'Enerjide Türkiye Yüzyılı Hedefleri' programına katıldı. Bakan Dönmez, Türkiye Yüzyılı yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın yüzyılı olacak. Bizler de inşallah hem üretim hem de fiyatlama noktasında Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyan ana sektörlerden biri olacağız dedi.

AK Parti eski milletvekili Açıkkapı: ''Arzumuz ve gayretimiz, Maden'deki rezervin insanlara ekmek kapısı olması yönündedir'

Elazığ'da AK Parti İl başkanlığı ve milletvekilliği döneminde Maden ilçesindeki bakır rezerviyle ilgili önerileri ilk olarak gündeme taşıyanlardan birisi olan eski milletvekili Ejder Açıkkapı, ''Rabbim bize nasip etti milletvekili olduk. Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olarak komisyonda taleplerimizle dile getirdik. Arzumuz tespit edilen bu rezervin biran önce insanlarımıza ekmek kapısı olmasıdır. Arzumuz budur. Tüm gayretimiz bu yöndedir' dedi.

Kanada’da İslamofobiyle mücadele için ilk özel temsilci atandı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Müslümanlara karşı yapılan ayrımcılıklarla mücadele edilmesi için İslamofobi ile mücadele konusunda ilk kez özel bir temsilci atandığını duyurdu.

Bakan Soylu: Tekrar söylüyorum, ayaklarını kırın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu ile mücadelede kararlı olduklarını belirterek, Çocuklarımızı zehirlemeye kim çalışırsa, okulların önüne kim pusu kurar, evlatlarımızı zehirlemeye çalışırsa ayaklarını kırın, ayaklarını kırın, ayaklarını kırın. dedi.

Bakan Soylu’dan 6’lı masaya adaylık yanıtı: Ataları ne diyorsa bebeleri de aynı şeyi söylüyor

İzmir'de gençlerle buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '28 Şubat sürecinde bir şiir okuduğu için Tayyip Erdoğan'a 'Muhtar bile olamazsın' dediler. Dün 6'lı masa 'Erdoğan bir daha aday olamaz' dedi. Arasında fark var mı? Kaç yıl geçti, ataları ne diyorsa bebeleri de aynı şeyi söylüyor. Ataları nasıl mağlup olmuşsa bebeleri de aynı şekilde mağlup olacak' dedi.

Seyituşağı Derneği'nden Kiraz'a Tam Destek

Malatya Seyituşağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kalabalık bir grupla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz'a Destek ziyaretinde Bulundu.

MİMDER'den AK Partili Boyraz'a destek

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olacağını belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve (MTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Boyraz'a destek olacaklarını söyledi.

Ekrem İmamoğlu Bursa Kapalı Çarşıda Başkan Erdoğan sloganlarıyla karşılandı

Bursa'ya bir dizi ziyaret için gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Tarihi Bursa Kapalı Çarşı girişinde Başkan Erdoğan sloganlarıyla karşıandı. İmamoğlu'nun ziyareti öncesi kepenk kapatan çarşı esnafı toplanıp İmamoğlu ve beraberindekilerin çarşıdan geçişlerine izin vermedi. Geri dönmek zorunda kalan İmamoğlu çarşı ziyaretini yarım bıraktı. Ulucami'de cuma namazı kılan İmamoğlu'na cami cemaati, Sen boğaza git diye tepki gösterdi.

AK Partili Çalık: 14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından teşkilat binasında düzenlenen halk günü toplantısına katılan Çalık, Türkiye ve Malatya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İletişim Başkanı Altun: Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyorum

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği'ne yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehit olan kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı diliyor, yaralananlara acil şifalar diliyorum dedi.

Başkan Çınar, 'Gündüzbey'i yatırımlarla ön plana çıkartıyoruz'

'Söz Kadınlarımızda Yeşilyurt'ta Kadınlarımızı Dinliyoruz' programı çerçevesinde Gündüzbey sakinleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gündüzbey'in var olan güçlü değerlerini ön plana çıkmasını sağlayan yatırımlarda bulunduklarını söyledi.

Fatih Erbakan Masa ittifakının da bu noktada derde derman bir adım atması mümkün değil

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Küreselcilerin adamı olan Jeremy denilen şahıstan akıl danışmaları ve tavsiye almaları masa ittifakından da bu noktada derde derman bir adım atmasının mümkün olmadığını açık bir şekilde ortaya koyuyor' dedi.

Biden, ABD’deki Hong Kongluların vize süresini 2 yıl uzattı

ABD Başkanı Joe Biden, ABD'den ülkelerine dönemeyen Hong Kongluların sınır dışı edilmesini engelleyen programın süresini bugünden itibaren 2 yıl daha uzattı.

İYİ Parti Tunceli İl Başkanı Ersoy görevinden istifa etti

İYİ Parti Tunceli İl Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, görevinden istifa etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Paçacı, Kurumsal İlişkiler Başkanlığından istifa etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Cihan Paçacı, Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Barzani’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi kabul etti.