Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: “İsveç NATO üyeliğinin yoluna mayınlar döşüyor”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'te aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan'ın Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına ilişkin, Özellikle İsveç NATO üyeliğinin yoluna mayınlar döşüyor. Finlandiya'yı ayrı tutuyoruz ama İsveç bu mayınları bilerek basıyor. İstese bu mayınları temizler. dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül: Siyaset ittifak siyasetine dönüştü

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'İçinde olmadığımız ittifaklar, hesaplar kolay kolay tutmaz. Çeşitli seviyelerdeki arkadaşlarımızın görüşmeleri devam ediyor. Seçimden sonra ülkeyi yönetecek kadrolar içerisinde Türkiye Değişim Partisi yüzde 100 olacak' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’dan meydan okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreni İçin geldiği Aydında vatandaşlara hitap ederek, 'Aydın'dan meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına prangalar vurmayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeye başaramayacaksınız. Bizim tek siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir' dedi.

AK Parti’de 3 dönem kuralından taviz yok!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti’de uygulanan 3 dönem kuralının bu seçimde de geçerli olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Köroğlu:

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı, Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyesi Ahmet Selim Köroğlu, gelecek yüzyıla Türk ve Türkiye damgasını vurmak istediklerini belirterek, Türkiye yüzyılı vizyonu bir parti programı değildir, bir ittifak programı da değildir. Türkiye yüzyılı vizyonu devletimizin milli bir vizyon programıdır dedi.

Ukrayna: “Rusya ile esir takasıyla 116 Ukraynalı asker serbest”

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Rusya ile yapılan esir takasıyla 116 Ukraynalı askerin serbest bırakıldığını duyurdu.

Emine Erdoğan’a Uluslararası Apiterapi Federasyonundan Dr. Beck Apiterapi Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Uluslararası Apiterapi Federasyonu tarafından arı ürünlerinin tıp alanında kullanılması amacıyla çalışmalarının Türkiye'de yaygınlaştırılmasındaki katkısı nedeniyle Dr. Beck Apiterapi Ödülü takdim edildi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Çin ziyaretini iptal etti

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Çin'e ait balonun ABD hava sahasına girerek, askeri sahaları gözetlemesinin ardından Çin'e yapacağı ziyareti erteledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Başbakanı Kurti’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Başbakanı Albin Kurti'yi kabul etti.

Milletvekili Tutdere fatura mağduru akaryakıt istasyonlarını gündeme taşıdı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, sahte fatura mağduru akaryakıt istasyonlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kocaeli'de düzenlenen 7. Tematik Kış Kampları'nda konuştu. Altun, Bugünün küresel kaos çağında güçlü devletleri olan toplumlar kazanacak. Güçlü devletleri olan milletler medeniyet üretecek, güçlü devletleri olan milletler geleceği şekillendirecek. O nedenle güçlü devlet konsepti bizim için son derece önemlidir. Elbette bu devlet de bu dijital iletişim alanının regülasyonu ve kendi iletişim teknolojilerimizin inşası çok önemli bir unsurdur dedi.

Kaymakam Karaman, muhtarla bir araya geldi

Diyarbakır'ın Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, 2023 yılının ilk muhtarlar toplantısını düzenlendi.

Kayapınar'da 2023 yılının ilk muhtarlar toplantısı düzenlendi

Diyarbakır'ın Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman tarafından 2023 yılının ilk muhtarlar toplantısı düzenlendi. Belediye ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda Karaman, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle muhtarlarla istişarede bulundu.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’ndan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi evinde ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Samsun’da

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bazı ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Samsun'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı adını verdiğimiz bu atılımı tıpkı 2023 hedeflerimiz gibi siyasi değil milli bir vizyon olarak görüyoruz. Küresel sistemin kökünden sarsıldığı bir dönemde ülkemiz, cumhuriyetimizin yeni yüzyılına böyle bir atılımla girmeye hiç olmadığı kadar yakındır' dedi.

AK Parti 26'ncı dönem Elazığ Milletvekili Açıkkapı: ''Avrupa standartlarında bir stadyuma kavuştuk''

AK Parti 26'ncı dönem Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, 'Bugün Avrupa standartlarında bir stadyuma kavuştuk. Bu anlamda şehrimize hayırlı olsun. Stadın bundan sonraki süreçte hemşerilerimiz tarafından yapılacak olan maçlarda doldurulması çok önemli'' dedi.

Bakan Akar, Kış Tatbikatı için Kars’a geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kış Tatbikatı için Kars'a geldi.