Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Rusya’dan Ukrayna’ya askeri destek sağlayan AB ülkelerine yaptırım

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'ya askeri yardım yapan Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin askeri yetkilileri ile silah şirketi yöneticilerinin yaptırım listesine alındığını duyurdu.

Hollanda Başbakanı Rutte’den Ukrayna’ya Patriot sevkiyatı sinyali

Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya gelen Hollanda Başbakanı Mark Rutte, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, Hollanda'nın Ukrayna'ya Patriot hava savunma sistemi göndereceği sinyalini verdi.

Tecde Sakinlerinden Başkan Gürkan'a Hizmet Teşekkürü

Gürkan: Şehr-ül Emin'in görevi adil ve adaletli olmasıdır.

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi’nin Boşnak üyesi Becirovic, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir araya geldi

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak üyesi Denis Becirovic, Brüksel'de NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir araya geldi.

İsveç, Türkiye ile devam eden NATO müzakerelerinin “iyi bir noktada” olduğunu düşünüyor

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile düzenlediği ortak basın toplantısında, Türkiye ile İsveç arasında NATO üyeliği konusunda devam eden müzakerelerin 'iyi bir noktada' olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Çalık Türkiye Yüzyılını Milletimizle Beraber İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda fragman, AK Parti’nin ilk 20 yılını izlediniz.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Amerika üniformalı tepki

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu komuta kademesine yönelik sözleri nedeniyle protesto etti.

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Mustafa:

Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, İsrail hükümetinin saldırılarına ilişkin, 'Bu yılın başından şimdiye kadar 3'ü çocuk olmak üzere 13 şehit verdik ve biliyoruz ki bu yıl bizim için zor olacaktır. Biz şu anda yeni yılın bir ayından bile daha az zaman geçirmişiz ve bu kadar büyük bir bilanço varsa bizim için bu yılın kanlı geçeceğini düşünüyoruz' dedi.

Malatya'ya yeni adliye binası müjdesi

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya'ya yeni adliye binası yapılacağını müjdeleyerek, Yeni adliye binamız 2023 yatırım programına alındı, Malatyamıza hayırlı olsun dedi.

Putin: Her şey plana göre ilerliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin katıldığı bir televizyon programında Rusya'nın Ukrayna'da sürdüğü askeri operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, Her şey Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay'ın planına göre ilerliyor dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan belediye başkanlarına:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan Orhan Kemal İlk ve Orta Öğretim Okulu açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Belediye başkanı arkadaşlarıma söyledim, oy veren, vermeyen herkese eşit davranacaksınız. Pozitif ayrım yapacaksınız arka mahallelere yapacaksınız, kreşler okullar, yapacaksınız. Bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği uygar ve güzel bir ülkeyi inşa etmekte kararlıyım dedi.

Çalık Türkiye Yüzyılını İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

Rus yapımı Su-35 savaş uçakları 3 ay sonra İran’a teslim edilecek

İran Meclisi Ulusal Güvenlik Komisyonu Üyesi Şehriyar Haydari, Rusya'dan sipariş edilen Su-35 savaş uçaklarının 3 ay sonra Tahran yönetimine teslim edileceğini söyledi.

MHP lideri Bahçeli'den Altılı Masa'ya çağrı: Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Zillet partilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ne siz meşgul olun ne de milletimizi meşgul edin. Anlaşılan bu yükün altından kalkamayacaksınız. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan etrafında tek yumruk olalım. Onu sahiplenelim. Yeni bir sayfa açalım.

Elazığ'a yeni okul

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılacak olan okul alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Gürkan Kariyer Günlerinde öğrencilerle bir araya geldi

Sizler Yarının İstikbali Ve Geleceğisiniz

CHP'li Kiraz: Malatya'nın Sorunlarını Çözecek Bilgi Birikimi ve Tecrübeye Sahibim

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz, Malatya'nın sorunlarını iyi bildiklerini ve bu sorunları çözüme kavuşturacak bilgi birikimi ve deneyime sahip olduklarını ifade ederek, 'Malatya'nın bütün sorunlarını biliyoruz ve bunları mecliste çözmeye talibim' dedi.

İngiltere Ukrayna’ya Challenger 2 tankları gönderecek

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı görüşmede, İngiltere'nin Ukrayna'ya Challenger 2 tankları göndereceğini ifade etti.

Başkan Gürkan vatandaşlarla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 14 Ocak Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda kendisini ziyarete gelen vatandaşlarla bir araya geldi.