Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Genel Başkanı Erbakan Milli Görüş Hizmetlerini Yeniden Milletimizle Buluşturacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Önce 63 belediyemizde adil düzeni ve ahlaklı belediyeciliği hakim kılacağız. Milli Görüş hizmetlerini yeniden milletimizle buluşturacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orta Vadeli Program Başarılı Şekilde Çalışıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Başkan Geçit Modern Ve Konforlu Sanayi Alanlarına Kavuşacağız

‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır.

Ağbaba’dan Arguvan’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Milletvekili Ağbaba Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Genel Başkan Erbakan Milli Görüş Demek Milletin Derdiyle Dertlenmek Demektir.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hakkari'nin Derecik ilçesinde yaptığı konuşmada, "Burası yıllar boyunca şehitler vermiş, neredeyse her haneden bir şehit çıkmış bir bölge. Bu bakımdan Derecik'e hizmet etmek bizler için bir ibadettir." dedi.

Kaynarca Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak

‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Kaynarca Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelip, talepleri yerinde dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt’un 81 mahallesinin gelişmişlik seviyesini aynı düzeye çekip, tüm vatandaşların yaşam kalitesini artıracaklarını söyledi.

Mv. Ölmeztoprak Söğütlü Camimiz Kent Hafızasını Koruyan Yerleşim Yeri

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak' Malatya'da İmar ve İhya Çalışmaları Sürüyor' dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, ABB Başkanı Yavaş'ı ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün yaptığı görüşmeye ilişkin, "Sayın Genel Başkan'ımızla hem çok faydalı hem bugüne kadar en rahat ve en keyifli yemeğimizi yedik.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye Ahmed Cevad Onur Madalyası Verildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, Türk dünyasına hizmetleri ve Türk milli ülküsüne katkıları dolayısıyla "Ahmed Cevad Onur Madalyası" verildi.

Bakan Özhaseki depremzede aileyi yeni evinde ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, geçen yıl 6 Şubat'taki depremlerde evleri yıkılan Özgür ailesini yeni konutlarında ziyaret etti.

Genel Başkan Destici Bizi Umutlandıran Seçimden Sonraki Tavır Olmuştur.

BBP Genel Başkanı Destici'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama

Genel Başkan Erbakan Bu Adımı Son Derece Olumlu Değerlendiriyoruz

Yeniden Refah Partisi Genel Fatih Başkanı Fatih Erbakan, Ticaret Bakanlığının İsrail ile ilgili ihracat ve ithalat işlemlerinin tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulması kararına ilişkin, "Bu adımı son derece olumlu değerlendiriyoruz." dedi.

Milli Savunma Bakanı Güler, Harita Genel Müdürlüğünü ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Harita Genel Müdürlüğünün 129'uncu Kuruluş Yıl Dönümü ve Haritacılar Günü dolayısıyla Harita Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ağbaba Rezerv Alan Belirsizliği Sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya’nın Türkiye’de sesi duyulan marka bir şehir olması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'da

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi için 1240 şantiyede 110 bin kişinin çalıştığını belirtti.

Başkan Gök’ün 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Mesajı

Milleyetci Hareker Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Mesajı Yayımladı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İYİ Parti Grubu'nu ziyaret etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa konusunda parti gruplarına yönelik ziyaretlerine ilişkin, "Ziyaret ettiğim 4 partide de diyaloğa açık bir anlayışın olduğunu, açık ve şeffaf bir zeminde bu konuların tartışılmasına müsait bir siyasal anlayışa sahip olduklarını görmekten dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim." dedi.

Genel Başkan Destici Türkiye'nin Darbe Anayasasından Kurtulması Gerektiğini Belirtti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Yeni anayasada devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletin birliği, kültürümüz, inancımız, kurucu değerlerimiz, Türklük kavramı, anadil, eğitim dili başta olmak üzere bizi bir arada tutan kavramlarımızın mutlaka muhafaza edilmesi gerekir." dedi.

Toplam 8509 haber.