Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Taşkın: Hizmet Etmek Bizim İçin Bir Lütuf Ve İkram Değil, Hemşehrilerimize Bir Borçtur

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve görevi devreden Osman Güder Battalgazi Belediyesi personelleriyle birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi.

Emanete İhanet Edilmesine Asla Müsaade Etmeyeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağız.

Başkan Gürkan'dan Malatya ESKKK'ye Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan görev süresinin sonlanması nedeniyle Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kuruluna veda ziyaretinde bulundu.

Bayram Taşkın: Ülkemizde Merkez İlçeler Arasında Birinciyiz

Rekor oyla Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Battalgazi Halkına Teşekkür Ediyorum

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen Yerel seçimlerinde,Battalgazi ilçemizde 25 bin oy veren vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Gürkan, esnaf camiasına veda etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

İyi Parti İl Başkanı Yıldız' Hiçbir Kirli İttifakın Bir Parçası Olmayacağız'

İyi Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız yaptığı yazılı basın açıklamasıyla 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi.

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba, seçim sonuçlarını değerlendirdi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Pütürge’de Mikail Sülük ile yola devam

Seçim çalışmaları boyunca, gittiği her mahallede Pütürgeli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 54.4’ünü alarak yeniden Pütürge Belediye Başkanı seçildi.

Er Vatandaşlara Hitap Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhur İttifakı'nın adayı Sami Er, "Bütün çabamız Malatya'nın yeniden imarı için olacak." dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Artık Hain Bölücü Terör Örgütünün Son Çırpınışları

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bakanlığımız, terörle mücadelede başta hain bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP-C, DEAŞ ve MLKP bunların her biriyle mücadelede gerçekten çok büyük bir gayret gösteriyor." dedi.

Malatya’nın mutlu yıllarını hep birlikte başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Ahlaklı belediyecilik ile Malatya’nın mutlu yıllarını hep birlikte başlatıyoruz” dedi.

CHP Ankara İl Başkanlığınca yerel seçimle ilgili toplantı yapıldı

CHP Ankara İl Başkanlığınca pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin toplantı düzenlendi.

Geçit: Malatya’mızı Yeniden Ayağa Kaldıracak Ekip Karşınızda Ve Milletimizden Görev Bekliyor

31 Mart Yerel seçimlerine sayısı saatler kala saha çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, tutmadık el, dokunmadık yürek bırakmayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.İlhan Geçit, vatandaşların ferasetine güveninin tam olduğunu belirterek, “Sandıklara giderek demokrasinin gücüne güç katacak olan tüm hemşehrilerimin ferasetine güvenimiz tam.

Ağbaba’dan dev konut projesi  Kiracılar için konut yapacağız

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında TMMOB İl Koordinasyon Kurulu ile bir araya geldi.

Taşkın, Devlet millet el ele Malatya’yı ayağa kaldıracağız

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, depremlerde ağır hasar alan Malatya’yı birlik beraberlik ruhu içerisinde devlet millet el ele vererek ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Fendoğlu, Milletimiz terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Milletimiz; terör örgütlerine bel bağlayanlara, terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir.” dedi.

Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kısa bir süre kalırken, bu süreçte proje ve birikimleri ile adından sıkça söz ettiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in göreve geldikleri süreçte hayata geçirecekleri projeler toplumda büyük yankı uyandırdı.

Toplam 8473 haber.