Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Dönmezer: Siyasetin temiz insanlara ihtiyacı var!

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, dürüst siyasetin yapılması ve gerçek adaletin uygulanmasının ancak herkese eşit mesafeyle olabileceğini söyledi.

Biz; birileri gibi milletin malına değil, mutluluğuna ortak oluruz

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ve partililer Darende’ye giderek, burada Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser ile esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundular.

Arguvan Kızıldaş ile İnanılmaz Bir Değişim Yaşadı

Arguvan’ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti; Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı:

Murat Aslan, Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacağız

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem Sonrası Yapılacak Yeni Çalışmada Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacak Projelerinin Hazır Olduğunu Söyledi.

YRP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Geçen Depremin Yaralarını Saracağız

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, ”Battalgazi tek yürek tek ses olmuş” Evladına sahip çıkıyor, Bizde 6 Şubat Depremin yaralarını saracağız “

CHP Heyeti Yeşiltepe Galericiler Sitesini Ziyaret Etti

31 Mart'ta gerçekleştirilecek mahalli seçimlere yönelik seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Yeşiltepe Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Konak Programı

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı, Konak’ta büyük bir mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda Cumhur İttifakı’nın Malatya İl ve ilçe yöneticilerine Konak halkının ilgisi büyüktü.

Sami Er, Cumhur İttifakı Olarak 31 Mart’ta Sandıklardan Zaferle Çıkacağız

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ile birlikte Malatya Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Buradaki konuşmalarda Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta sandıklardan zaferle çıkacağı mesajı verildi.

Kızıldaş: 10 Yıl Boyunca İsraf Değil, Arguvan’a Hizmet Ürettik

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, görevde bulunduğu 10 yıl boyunca, hizmete ve üretime dayalı bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayarak, “Arguvan halkının parasını israf etmedik, hizmet ürettik” dedi.

İBB Başkan Adayı Kurum Malatyalılar Hemşeri Buluşması'na Katıldı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Asrın felaketinde bir kez daha tecrübe ettik. Malatya’daki kardeşlerimin çektiği acıları İstanbul’daki kardeşlerimiz de paylaştı.

Malatya'da 69 Binin Üzerinde Hak Sahibi Var

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, ‘Büyük Dönüşüm Başlıyor’ başlığı ile Malatya için hazırladığı projeleri kamuoyuna açıkladı.

Destici: Terörün Karşısında Durmaya Devam Edeceğiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şiddet bir kadına, bir çocuğa, bir kız çocuğuna, bir engelliye yapılıyorsa buna sonuna kadar karşıyız ve bu şiddeti kim gerçekleştiriliyorsa gerçekleştirsin eli kırılmalı, uygulanmış şiddet, ölümle sonuçlanıyorsa ona da idam cezası getirilmelidir.

Malatyalıların Teveccühü Prof. Dr. Gezer’e Her Geçen Gün Artıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, esnaf gezilerine devam ediyor.

MHP’li Tabaroğulları, Hekimhan’ı Projelerimizle İhya Edeceğiz

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hekimhan İlçesi’ndeki çalışmalarını yoğunlaştıran cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan belediye başkan adayı Mehmet Tabaroğulları, cumhur ittifakının organize ettiği toplantıda hemşerileri ile bir araya geldi. Tabaroğulları, ” Hekimhan’ı projelerimizle ihya edeceğiz” dedi.

Göçmez İktidar Olduğumuzda Bu Salonlara Sığmayacağız

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile birlikte İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda ve kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Gürkan: 5 Yıldızlı Bir Polis Evi’ni Malatya’ya Kazandırdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile birlikte Orduzu Pınarbaşı bölgesinde yapımı devam eden Polis Evi inşat alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Murat Aslan Kadınlar Bir Gün Değil, Her gün Baş Tacı Yapılmalı

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinliklere katıldı.

Dönmezer Kale'de esnaf ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dönmezer, Kale'de esnaf ziyaretinde bulundu

Geçit İnşaat Yapmak İsteyenlerden Sertifika İsteyeceğiz

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya’da depremin izlerini ortadan kaldırmak ve güvenli yapılaşmayı sağlamak amacıyla, merkez ilçeler ile Büyükşehir Belediyesi olarak kuracakları ‘Yapı Okulu’ ile inşaat sektörünün paydaşlarına eğitim vereceklerini söyleyerek, “Kamudaki yapı denetim firmaları ve belediyedeki mühendislere paydaşlarımızla eğitim vereceğiz. Belki iki yıl sonra Malatya’da inşaat yapmak isteyenlerden sertifika isteyeceğiz” dedi.

Toplam 8401 haber.