Malatya

Malatya Haberleri

'Gençlik, Şuur, Öz güven ve İletişim' konferansı verildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'nün 'Kariyer ve Marka Sohbetleri' kapsamında ortaklaşa düzenlediği 'Gençlik, Şuur, Öz güven ve İletişim' konulu Konferansa konuşmacı olarak Emniyet Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula katıldı.

İletişim Fakültesi diksiyon kursu verecek

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi diksiyon kursu verecek.

Başkan Gürkan doğu kanalizasyon hattı çalışmasını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Haliloğlu Çiftliği'ndeki polis noktasında gerçekleştirilen yatay sondaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Gürkan'dan Vefa Konağını ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Konağı'nda yaşlı vatandaşlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Gençlere motivasyon semineri verildi

Malatya'da gençlere yönelik 'motivasyon, hedef belirleme, verimli ders çalışma yöntemleri' konularında seminer verildi.

Bakan Yardımcısı Suver, deprem simülasyon odasında heyecanlandı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, deprem simülasyon odasında heyecanlandı.

Malatya'da 'Halk oyunları il birinciliği yarışması' yapıldı

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından organize edilen ve okul sporları faaliyet programında yer alan 'Halk Oyunları İl Birinciliği' yarışması yapıldı.

Malatya'da depremin acı bilançosundaki son durum

6,8'lik Elazığ Sivrice depreminin ardından son durum ile ilgili bilgi paylaşan Malatya Valiliği, kentte 3 bin 585 binanın depremden dolayı ağır hasarlı olduğunu açıkladı.

İlçe müftüleri toplantısı Akçadağ'da yapıldı

Her ay bir ilçede düzenlenen ilçe müftüler toplantısı bu ay da Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yapıldı.

TOKİ'nin Sosyal konutları için 16 bin 867 kişi başvurdu

Türkiye genelinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği TOKİ'nin sosyal konut projesine Malatya'dan 16 bin 876 kişi başvurdu. İlk etapta bin konutun inşa edileceği Malatya'da kuralar ise 15-16 Nisan'da çekilecek.

Kaymakam Köroğlu'ndan özel öğrenci ilgisi

Malatya'nın Doğanşehir İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, okul denetimi yapıp, okuldaki özel öğrenciye ilgi gösterdi.

Başkan Çınar, belediye yatırımlarını gezdirdi

Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarı ile Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisini ziyaret ederek, faaliyetler hakkında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan detaylı bilgiler aldı.

Milletvekili Kahtalı'dan üyelik yorumu

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, içeriden ve dışarıdan yapılan onca haksızlığa ve saldırıya rağmen AK Parti'nin Türkiye'de hem en fazla üyeye sahip parti olduğunu söyledi.

MGC Başkanı Güner'den ÇGC'ye Ziyaret

MGC Başkanı Güner'den ÇGC'ye Ziyaret

Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesi son sürat devam ediyor

Geçtiğimiz Kasım ayında Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank'ın katılımlarıyla Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde temeli atılan Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesinin inşaat çalışmalarına soğuk kış günlerinde de ara verilmeden devam ediliyor.

Gaziantepli çobanlardan depremzedelere anlamlı destek

Gaziantepli çobanların desteği ile toplanan 53 küçükbaş hayvan, Malatya'da depremde hayvanları telef olan 2 depremzede yetiştiriciye teslim edildi.

Depremzedelerin fatura talebini Meclise taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada 24 Ocak'ta yaşanan deprem nedeniyle elektrik ve doğalgaz faturalarının 3 ay ertelendiğini ancak 3 ayın sonunda depremzedelerin toplu ödeme yapma gücünün olmadığını ifade ederek, fatura bedellerinin alınmamasını talep etti.

Başkan Güder'den MHP'ye ziyaret

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bülent Avşar'ın yerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığına atanan Mesut Samanlı'ya ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Emekli olunca esnafa tatlı ikram etti

Malatya Sebzeciler Odası Başkanı Yasin Yıldız'ın babası emekli olunca esnafa tatlı ikram etti.