Malatya

Malatya Haberleri

Coronavirus paylaşımına suç duyurusu

Malatya'da Coronavirus görüldüğü yönünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Başkan Güder, deprem sonrasında okullardaki çalışmaları inceledi

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile deprem sonrasında okullarda yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Malatya'da korona virüsü görüldü iddiasına yalanlama

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, hastanede bir kişide korona virüs görüldüğü ve hastanın karantinaya alındığı iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Milletvekili Fendoğlu'ndan çiftçilere faizsiz kredi çağrısı

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, depremzede üreticilere de faizsiz kredi isteyerek, 'Çiftçilerimizin önceden çekmiş oldukları kredilerinde sıfır faiz uygulaması ile yapılandırılmalı ve sicil affı sağlanmalıdır' dedi.

Arapgir, Ağın ve Kemaliyeliler depremzedeler için buluşacak

Malatya'nın Arapgir,Elazığ'ın Ağın ve Erzincan'ın Kemaliye Belediye Başkanları depremzedeler için bir araya geldi.

Malatya Baro Başkanı Han'dan HSK'ya tepki

Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)'nın Gezi Davasında sanıklara beraat kararı veren hakimlere soruşturma izni vermesine tepki gösterdi.

Malatya'da yapılar mercek altına alındı

Sivrice depreminden büyük oranda etkilenen Malatya'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ekipleri ağır hasarlı binaların yıkıldığı bölgede yapıları denetledi. Lazer metre ve profometre ile taranan yapılarda sorun olup olmadığı inceleniyor.

Başkan Güder Yeni Malatyaspor'a moral ziyaretinde bulundu

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor'u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'a moral ziyaretinde bulundu.

Bakan Yardımcısı Suver, Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Yeşilyurt Belediyesi ile TOKİ arasında yapılan protokol neticesinde inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesi'ndeki 68 dönümlük kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Üniversiteler güvenlik toplantısı yapıldı

Malatya'da bulunan üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Kafası sobaya sıkışan köpek kurtarıldı

Malatya'da kafası sobaya sıkışan köpek kurtarıldı.

Malatya birincisi ekibe Başkan Gürkan'dan hediye

Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi düzenlenen Halk oyunları İl yarışması kızlar yıldızlar kategorisinde Malatya birincisi oldular.

'Benim Kuaförüm Köy Okullarında' projesi ile çocukları sevindirdiler

Malatya'da Akçadağ Belediyesi ile Şener Eroğlu Akademi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Benim Kuaförüm Köy Okullarında' projesi kapsamında kırsal mahallelerdeki okullarda öğrencilere ücretsiz olarak kuaförlük hizmeti veriliyor.

Polisten vatandaşlara telefon dolandırıcılığı uyarısı

Son günlerde artan cep telefonu ve sanal dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlara uyarıda bulunan Malatya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirttiler.

Malatya'da yoğun sis etkili oldu

Malatya'da gece saatlerinde başlayan ve sabahın ilk saatlerinde etkili olan yoğun sis kentte etkili oldu.

CHP'liler, Başkan Kızıldaş başkanlığında toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya'nın Arguvan İlçesinde bu yıl seçilen yeni başkanlarla ilk toplantısı ilçe belediye başkanı Mehmet Kızıldaş başkanlığında yapıldı

Milletvekili Fendoğlu, esnafın kredi sorununu gündeme getirdi

Milletvekili Mehmet Fendoğlu, deprem bölgesi olan Malatya ve Elzığ'da esnafa sunulan faizsiz kredi de istenilen bazı şartların mağduriyete neden olduğunu söyledi.

Emniyet Başmüfettişi Sula'nın konferansı ilgi gördü

Emniyet Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula'nın verdiği 'Gençlik, şuur, özgüven ve iletişim' konulu konferans ilgi gördü.

Muhtarlarla deprem değerlendirmesi toplantısı

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Muhtarlarımızın ortak talepleri hafif, orta ve ağır hasarlı değil de tüm konutların bu dönüşüm süresince değerlendirilmesini istiyorlar' dedi.