Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

15 Temmuz ruhu bu müzede yaşatılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, darbe gecesi yaşananları ve halkın darbeye karşı verdiği mücadeleleri ziyaretçilerine asimetrik bir bakış açısıyla aktarmaya çalışıyor.

Samsat'ta 15 Temmuz programı mevlit ve şehitlik ziyareti ile başladı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 15 Temmuz programı mevlit ve şehitlik ziyareti ile başladı.

Doğru'dan 15 Temmuz mesajı

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Fadıloğlu şehitleri mezarı başında andı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde şehitlikleri ziyaret etti. Şehit mezarları başında dua eden Başkan Fadıloğlu, şehit yakınlarıyla da yakından ilgilendi.

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

Elazığ'da 15 Temmuz demokrasi zaferinin 5'inci yıl dönümünde şehitlikler ziyaret edilip mevlit okutuldu.

15 Temmuz kupalarında ödül heyecanı yaşandı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen badminton, futbol, paintball ve satranç branşlarında düzenlenen Geleneksel Spor Etkinlikleri, kategorilerinde dereceye giren sporcuların ödüllendirmesiyle son buldu.

Malatya'da 15 Temmuz şehitleri mezarı başında anıldı

Malatya'da 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıl dönümü nedeniyle, protokol üyeleri şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Yatırımların Desteklenmesi Projesi anlatıldı

Adıyaman'da Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Yatırımların Desteklenmesi Projesi ile ilgili yetiştiriciler bilgilendirildi.

Emniyetten kurban satıcılarına sahte para uyarısı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hayvan satıcılarını sahte para konusunda uyardı.

Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat'ın 15 Temmuz mesajı

Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Kılıç'tan 15 Temmuz mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Mahmut Çuhadar, 15 Temmuz gazileriyle buluştu

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz gecesi yaralanan kahraman gaziler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sokakta bulduğu içi altın dolu çantayı sahibine teslim etti

Elazığ'da sokakta yürüyen bir kişi, yolda bulduğu içi altın dolu çantayı sahibine teslim etti. Altınların, hurdacılık yapan bir kadının birikimi olduğu öğrenildi.

Başkan Şerifoğulları: 'Bu güzel şehri hep birlikte el ele, gönül gönüle daha güzel yarınlara taşıyacağız'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, Bu güzel şehri hep birlikte el ele, gönül gönüle daha güzel yarınlara taşıyacağız dedi.

Sanko'da online 15 Temmuz töreni

SANKO Üniversitesi Ortak Dersler Bölümü Türk Dili Birimi Öğr. Gör. Didem Karayakupoğlu, 15 Temmuz demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen online törende yaptığı konuşmadı, 15 Temmuz darbe girişimi, Türk Milletinin direnişiyle bertaraf edilmiştir dedi.

Malatya Emniyetinden '15 Temmuz anısına' kan bağışı

Malatya Emniyet Müdürlüğü çalışanları, hain darbe girişiminin yıl dönümünde 251 şehit için 251 ünite kan bağışında bulundu.

Mebus ve şair Mehmet Arif Ersoy sergisi ziyareti açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100'üncü Yılı nedeniyle düzenlenen 'Mebus ve Şair Mehmet Akif Ersoy sergisi ziyarete açıldı.

Başkan Çınar, down sendromlu çocukları ağırladı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile eşi Semra Çınar, down sendromlu çocukları ile ailelerini Tarihi Yeşilyurt Konaklarında ağırladı. Başkan Çınar, ' Özel çocuklarımızın yürekleri sevgi dolu, sevgileri ise karşılıksızdır' diye konuştu.

Elazığ'da 15 Temmuz öncesi şehit mezarlıkları temizlendi

Elazığ Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde şehir genelindeki şehit mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.