Genel

genel

Genel Haberleri

Ulusal Ve Uluslararası Medya Mensupları Deprem Konutlarını Gezdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ulusal ve uluslararası 45 basın mensubuna yönelik Malatya'daki deprem bölgesine gezi düzenledi.

Afetzedeler için inşa edilen konutların kurası bu ay içerisinde çekilecek

Evleri yıkılan veya ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kurası bu ay içerisinde çekilecek.

Deprem konutlarının ilk etabı hak sahiplerine teslim ediliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından, ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine yarından itibaren başlanıyor.

ESKKK Başkanı Evren Ticaret Bakanı Bolat'a Esnafın Taleplerini Aktardı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya gelirken esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

İnönü Üniversitesi Depremin Yaralarını Sarıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Malatya'da, depremin hasar verdiği kurumlardan İnönü Üniversitesinde bir yandan hasarlı yapılar yıkılırken, yeni binaların yapımı için de çalışmalar sürüyor.

Gençlerin Güvercinleri Umuda Kanat Çırpıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde Malatya'da evleri ağır hasar alan gençler, kendi imkanlarıyla yaptıkları barakalarda besledikleri güvercinlerle hayata tutunmaya çalışıyor.

Keskin’den taksici cinayetine sert tepki

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, İzmir’de bir taksicinin, sokakta üşümesin diye aracına aldığı bir cani tarafından vahşice öldürülmesi olayını kınayarak, “Caniler sokaklardan hemen toplanmalı. Çünkü; hukuk devletinde sokaklarda bir tek devletin silahı olur.” dedi.

Yaşadıklarımızı Dile Dökemiyorum O Gün Kıyametti Anlatmak Çok Zor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da 4 ferdi enkaz altından sağ kurtarılan Ekin ailesi, hayata yeniden tutunmak için mücadele veriyor.

Depremzede İtfaiyeciler Enkazda Kalmalarına Rağmen Görevlerini Sürdürdü

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da yıkılan binaların enkazında çalışma yaparken ikinci depreme yakalanan ve enkaz altında kalan itfaiye personeli, yaşadıklarını unutamıyor.

Başkan Çınar, Yeşilyurt’u Sağlam ve Güvenilir Bir Dönüşümle Geleceğe Hazırlıyoruz

Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’in katıldığı istişare toplantısında ele alındı.

15 Temmuz İrade Ocaklarında istifalar çığ gibi devam ediyor.

15 Temmuz İrade ocaklarında istifalar deprem etkisi yaratıyor,gün geçmiyor ki Dernekte bir istifa daha olmasın.

TOKİ Başkanı Bulut, Malatya'da incelemelerde bulundu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'daki konut ve iş yeri inşaat alanlarını gezdi.

Depremde yıkılan otelin enkazında ölen sporcuların anıları kulüplerinde yaşatılıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan otelin enkazında kalan 10 sporcusunu kaybeden Malatya Büyükşehir Belediyespor, oyuncularının hatıralarını yaşatmaya çalışıyor.

Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek

İnönü Üniversitesi Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek Sempozyum....

Başkan Çınar, Konteyner Çarşılar İle İşyerlerini Ziyaret Ederek Esnafların Taleplerini Dinledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ekonominin bel belkemiği olan esnafların yaşanılan asrın felaketinden sonra kente olan bağlılıklarının ve ticari hayatın hareketlenmesi noktasında ortaya koydukları fedakârlıkların takdire şayan olduğunu söyledi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Malatya'da, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu ve İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

Ağır Hasarlı Binaların Yıkımı Sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da, ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

Başkan Sadıkoğlu: Dönüşüme değil, zamansız ve plansız yıkıma karşıyız

Kışla Caddesi için verilen yıkım kararı konusunda esnaf ile istişarelerde bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu “Dönüşüme değil, zamansız yıkıma karşıyız” dedi.

Toplam 3778 haber.