Genel

genel

Genel Haberleri

Prof. Dr. Tarhan: Egosu Büyük Olan İnsan Mutlu Olamaz!

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, insan hayatındaki huzur ve önemi konusunu değerlendirdi.

Pütürge Bir değerini daha Yitirdi; Ecz. Güzin Koçak’ın Baba Acısı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı, önceki dönem MHP Malatya Milletvekili adayı Malatya’nın sevilen ablası Ecz. Güzin Koçak’ın muhterem babası eğitimci Aydın Atilla vefat etti.

Keskin’den Bakan Işıkhan’a Ziyaret

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

TSK'nın arama kurtarma köpekleri doğal afetlerde hayat kurtarıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) Taburu bünyesindeki arama kurtarma köpekleri, ülke genelinde yaşanan doğal afetlerde aktif rol alıyor.

129 Mahalle Yolu Kar Nedeniyle Ulaşıma Kapandı

Malatya'nın 12 ilçesinde kar nedeniyle 129 mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Malatya Ya Beyaza Büründü

Malatya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Kullanılmayan Elektrikli Cihazların Fişini Prizden Çekin!

Ev kazalarını önlemek için günlük kullanılan küçük ev aletlerini doğru kullanmak ve güvenlik önlemlerini bilmek hayati önem taşıyor.

Bozulmuş Gıda Ürünleri İmha Edildi

Elazığ'da gıda denetimlerinde bozulan 1180 kilogram çökelek ile 357 kilogram krema imha edildi.

Başkan Keskin, Esnaf ayağa kalkmadan deprem bölgeleri ayağa kalkamaz

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem bölgelerinin yeniden çekim merkezi olabilmesi için öncelikle ticari hayatın eskisinden daha iyi bir duruma gelmesi gerektiğini belirtti.

6 Şubat'ın yıl dönümünde Malatya TSO’da deprem konferansı düzenlenecek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası işbirliğinde 6 Şubat depremlerinin 1. yıldönümünde konferans düzenlenecek.

46 Bin Deprem Konutunun Kura Çekimi 1 Şubat'ta Yapılacak

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, 1 Şubat'ta yapımı tamamlanan 46 bin deprem konutunun kura çekiminin yapılacağını, 6 Şubat'ta ise konutların anahtar teslimlerinin başlayacağını bildirdi.

Süper Hizmet Masası’ndan Süper Performans

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmet sunuyor.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök Ve Ailesinin Acı Günü

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök’ün muhterem kayınvalideleri İmran Tüzer, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Şehit edilen Gaffar Okkan ve 5 polis memuru törenle anıldı

Diyarbakır'da 23 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru için anma töreni düzenlendi.

6 bin 100 deprem konutu şubatta teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı tamamlanan afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Ocak Depreminin 4. Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıl dönümünde yayımladığı mesajında, “24 Ocak 2020’de yaşadığımız deprem felaketi, şehrimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak hafızalarımızda derin izler bırakmıştır.

Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 7/24 Hizmet Veriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 444 51 44 numaralı Çağrı Merkezi’ne son 1 yıl içerisinde gelen 22 bin 248 talebin tamamına yakını sonuçlandırıldı. Öte yandan 2023 yılında Çağrı Merkezi, 185 bin 726 çağrı kaydı oluşturdu.

Elazığ'ın riskli yapı stoku TOKİ konutlarıyla ortadan kaldırıldı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından evleri ağır hasar görenler için yapımına başlanan ve tamamı geçen yıl teslim edilen yaklaşık 25 bin TOKİ konutunda depremzedeler güvenle oturuyor.

Fırat Mahallesine Güçlü Muhtar Adayı; Nebi Hanbay

Yıllardır esnaf olan ve Malatya'da sevilen bir sima olan Fırat Mahallesi muhtar adayı Nebi Hanbay, BİMYAD Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Toplam 3777 haber.