ESKKK Başkanı Evren Ticaret Bakanı Bolat'a Esnafın Taleplerini Aktardı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya gelirken esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

  Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelirken esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

        Esnaf Temsilcileriyle yapılan toplantıda Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Esnaflara müjdeleri açıklarken Malatya esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren sorun ve talepleri içeren dosyayı Bakan Bolat’a takdim etti.

 Malatya EESKKK Başkanı Ali Evren”  Ticaret Bakan Sayın Prof. Dr. Ömer Polat ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanımızı Malatya’mızda ağırladık. Sanayici, Esnaf ve Sanatkârlarımızın sorunları ile ilgili müjdelerini aktardı. 

         Depremde ağır hasar alan ve yıkımı gerçekleştirilen Kooperatif Binalarının Hak sahipliğinden faydalanılması ve yapımı için AFAD ve Çevre Şehircilik Bakanlığından talebimiz olduğunu Bakan beye iletirken ayrıca Esnafların Plasman sorunlarını, taleplerini içren dosyayı Bakan Beye sunduk.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN