Yıldırım Biz Çarşıdaki Aldatılmış İnsanların Umudu Olacağız

Gündüzbey Mahallesinde sohbet toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Biz hep insanlarımızla iç içe olarak onların sıkıntılarını dinliyoruz. Biz sadece siyaseti bir yerlere, koltuklara gelmek için yapmıyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Siyaseti milletimize hizmet etmek için yapıyoruz, siyaseti bir koltuk sevdası için yapmıyoruz. Bizim başka bir amacımız yoktur. 31 Mart’ta sandıklardan Yeniden Refah Partisi çıkacaktır, buna ben inanıyorum, sizde inanın. Çünkü biz çarşıdaki aldatılmış insanların umudu olacağız. Seçimi kazandığımız zaman Yeşilyurt ve Gündüzbey’i tarihi dokusunu bozmadan, tarihi dokusuna uygun bir şekilde imar edeceğiz. Bunu ancak inanmış ve istekli insanlar yapar. Birileri tarafından atanmış olan insanlar bunu yapamaz. Ben sizlerin içinizden gelen bir kardeşinizim. 31 Mart seçimlerinde başta Malatya Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri başta olmak üzere diğer ilçeleri kazanarak, Malatyalılara en güzel hizmeti yapacağız” diye konuştu.

-“İsrafı engelleyeceğiz, sağa-sola giden hortumları keseceğiz”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen’in bir düğün salonunda düzenlemiş olduğu seçim toplantısına katılan kalabalık bir toplulukla buluşan Bilal Yıldırım, “Biz belediyeleri kazandığımız zaman, israfı engelleyerek, sağa-sola giden hortumları keserek, bir havuzda toplayıp bunu Malatyalılar için harcayacağız. Malatya’nın derdi çok, Malatyalıların derdi çok, kime anlatacaklarını bilemiyorlar. Çünkü sokakta ve çarşıda milletvekillerini, belediye başkanlarını göremiyorlar, göremedikleri içinde bu şikayetlerini CİMER’e yazıyorlar. CİMER’e yazmakla olmuyor, siz CİMER’e yazsanız bile kimse okumuyor. Ne yapacağız? 31 Mart’ta sandıklara gideceğiz ve oylarımızı Yeniden Refah Partisi’ne kullanacağız. Akşam sandıkları açıldığında oylar Yeniden Refaha çıktığında hükümet yetkilileri de bakacaklar ki; Malatya’da bir şikâyet ve sıkıntı var. O zaman işte diyecekler ki, ‘CİMER’in sonuçları buraya geldi’. İşte o zaman hükümet kendisine çeki düzen verecek ve Malatya’ya da gereken yardımı yapacak. 31 Mart'ta bunlara gerekli cevabı verdiğimizde Malatya’ya nasıl hizmet geldiğini göreceksiniz.  Bizler bu işe gönüllü insanlarız, bizler dertli insanlarız, bizler sizlere hizmet etmek istiyoruz. Bizler birileri tarafından ısmarlama ile gelmedik, bizler sizin içinden çıkıp, size hizmet etmek istiyoruz. İktidara sarı kart göstermenin zamanıdır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. 31 Mart’ta sandıklardan Yeniden Refah Partisi’ni çıkaracağız.” İfadelerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN