Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te kaçak bin 819 paket sigara ile 22 bin adet makaron ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan operasyon sonucu gümrük kaçağı 12 bin 600 adet doldurulmuş makaron ve 10 bin adet boş makaron ile bin 819 paket sigara ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak malzemelerle ilgili 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaçak yapı ihbarı için gittiler kaçak kazı çıktı

Kaçak yapı ihbarına giden ekipler, kültür varlıklarından kaçak kazıyla karşılaştı. Kazı yapılan kaya mezarın girişinde ki 'Kimyasal Atık Yakma Yeri' tabelası ise ekipleri şaşkına çevirdi.

13 aracın karıştığı trafik kazasında yol, 1 saat sonra trafiğe açıldı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kar sebebiyle buzlanan yolda kayan 13 araç kazaya karıştı. İstanbul ve Ankara istikametinde toplam 5 ayrı noktada meydana gelen kazada yollar yaklaşık 1 saat sonra açılabildi.

Gencin ölümüne sebep veren kamyon şoförüne ev hapsi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kırmızı ışık ihlali yaparak motosiklete çarpıp kaçan ve 25 yaşındaki gencin ölümüne sebep veren kamyon sürücüsü Y.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından ev hapsine çarptırıldı.

Fethiye’de 181 kaçak yapı mühürlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kaçak olduğu tespit edilen 181 inşaat Fethiye Belediyesi ekiplerince mühürlendi.

Diyarbakır'da bıçaklı gasp, 40 bin lirayı alıp kayıplara karıştılar

Diyarbakır'da Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ), Bağlar tahsilat şubesine akşam saatlerinde bıçakla giren iki kişi, personeli etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 40 bin TL alarak kayıplara karıştı.

Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan aileler direndikçe sayıları artıyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi, devam ediyor, sayıları 269'a çıktı.

Araçlar karlı yolda mahsur kaldı

Adıyaman-Çelikhan Karayolunda yağan kar nedeniyle bir çok araç mahsur kaldı.

Öğrencinin hayatını kurtaran okul müdürü o anları anlattı

Gaziantep'te nefes borusuna yemek kaçan ve boğulmak üzere olan öğrenciyi kurtaran Okul Müdürü Abdulazmi Çelik, o anları ve yaptığı müdahaleyi anlattı. Öğrencisinin nefes borusunun tıkandığını fark edince 'Heimlich manevrası' yapmaya başladığını söyleyen Çelik, Öğrencimizi o halde görünce heimlich manevrası yaparak tıkanan nefes borusunu açtım dedi.

Diyarbakır'da kuyumcu soygunu: 4 bileziği cebine koyup silah çekti

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde kuyumcu dükkanına altın satın alma bahanesiyle giren şahıs, seçtiği 4 adet altın bileziği cebine koyduktan sonra belinden çıkardığı tabancayı iş yeri sahibine doğrultup kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Nefes borusu tıkanan öğrenciyi okul müdürünün manevrası kurtardı

Gaziantep'te bir ortaokulda nefes borusuna yemek kaçan ve boğulmak üzere olan öğrenciyi okul müdürü 'Heimlich manevrası' ile hayata döndürdü. Nefes borusu tıkanan öğrencinin yaşadıkları ve okul müdürünün öğrenciyi kurtarma çabası ise okuldaki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Kahta'da market denetimi

Malatya'nın Darende İlçesi'ndeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik stokçuluk, fahiş fiyat ve etiket denetimi yapıldı.

HDP önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 921. gününde sürüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi, 921'inci gününde de devam ediyor.

Kontrolden çıkan minibüs devrildi: 14 yaralı

Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs devrildi. Kazada 14 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da dilenciden pes dedirten açıklama: 'Hamile olduğum için bir haftadır çıkmıyordum, bugün çıktım, yakalandım'

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, duygu sömürüsü yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürürken, denetimler sırasında hamile bir kadının savunması pes dedirtti. Dilenci kadın, 'Hamile olduğum için bir haftadır çıkmıyordum, bugün çıktım yakalandım 'diyerek kendini savundu.

Karbonmonoksit gazından 2 kişi zehirlendi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 89 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 89 şüpheli yakalandı.

Dönüşü alamayan tır kavşakta devrildi

Adıyaman'da, kavşakta dönüş alamayan tır kontrolden çıkarak devrildi.

Öğrenci servisi şarampole devrildi: 10 yaralı

Adıyaman'da öğrencileri taşıyan seviş aracı şarampole devrildi. Kazada 9 öğrenci ve sürücü hafif şekilde yaralandı.

Toplam 28664 haber.