Asayiş

Asayiş Haberleri

Duygu Delen davasında karar çıktı

Gaziantep'te şüpheli şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen'in ölümüne ilişkin davada 'kasten öldürme' suçlamasıyla yargılanan Mehmet Kaplan hakkında karar çıktı. Sanık Kaplan'a hakaret suçundan bin 800 lira para cezası ile yağma suçundan 10 yıl hapis cezası veren mahkeme heyeti, sanığın cinsel istismar ve kasten öldürme suçundan beraatına karar verdi.

Elazığ'da okul zillerinin yerini siren zilleri aldı, kent geneli tatbikat yapıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılı 'Tatbikat Yılı' olarak ilan edilmesinin ardından Elazığ genelindeki bütün okullarda deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Diyarbakır merkezli 5 ilde 24 adrese eş zamanlı terör operasyonu: 14 gözaltı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün PKK/KCK terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik 5 ilde eş zamanlı 24 adrese yaptığı operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Adıyaman'da dere taştı, köprü suda kayboldu

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle dere taşarken, dere üzerindeki köprü de sular altında kaldı.

Karbonmonoksit gazından zehirlendikleri iddia edilen yaşlı çift hayatını kaybetti

Gaziantep'te yaşlı çift, iddiaya göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşlı çiftin cansız bedenleri evden çıkarılırken yakınları gözyaşı dökerek feryat etti.

Besni Su Gözü sele teslim

Şiddetli yağış nedeniyle Adıyaman'ın Besni ilçesinde bulunan Su Gözü Mesire alanında bulunan dere taştı, piknik alanı sular altında kaldı.

Babası horozunu satınca intihar etmek istedi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 17 yaşındaki bir genç, çok sevdiği horozu babasının sattığını öğrenince 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Kendisini ikna etmek isteyen polislerden horozunu geri isteyen genç, horozunun getirildiğini söylenerek ikna edildi.

Elazığ'da tır devrildi: 2 yaralı

Elazığ'da buz tutan karlı yolda kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da uyuşturucu madde cezası bulunan 'firari' hükümlü yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), 11 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve 1 yıldır aranması olan firari hükümlüyü yakaladı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medeniyetlerin beşiği Harput tekrar beyaza büründü, kartpostallık görüntüler oluştu

Elazığ'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, bin 200 rakımlı tarihi Harput Mahallesinde tekrar beyaz gelinliğini giydi. Kar altına kalan tarihi yapılar kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Gaziantep'te üst geçide asılı erkek cesedi bulundu

Gaziantep'te bir parkın içerisindeki üst geçit korkuluklarına asılı halde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin kimliğini belirleyen polis ekipleri sır ölüme ilişkin inceleme başlattı.

Terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen şahıs tutuklandı

Adıyaman'da PKK terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta sahte dekontla dolandırıcılık yapan şahıs yakalandı

Kahramanmaraş'ta, eşya satış sitelerindeki yüksek model telefonların sahiplerini sahte dekont düzenleyerek dolandıran bir kişi polisin 1 haftalık takibi sonucu akrabasının evinden çıkarken yakalandı. Şahsın bu yöntemle 7 kişiyi dolandırdığı ve 40 bin TL'ye yakın gelir elde ettiği tespit edildi.

Bodrum’da tekneleri fırtına vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına teknelerde hasara neden oldu. Barınakta demir bir tekne battı, diğeri son anda kurtarıldı.

Sahte parayla alışveriş yapan şüpheliler polise yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde 4 farklı iş yerinde yaşanan sahte para ile alışveriş yapılması olayının ardından harekete geçen polis 3 şüpheliyi yakaladı.

Tır dorsesinde 88 göçmen yakalandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde yol kontrol uygulamasında durdurulan tırın dorsesinde 88 düzensiz göçmen yakalandı.

Gençlerin tartışması kanlı bitti: 2 yaralı

Malatya'da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Akkuyu NGS servis aracı kaza yaptı: 15 yaralı

Mersin'in Gülnar ilçesinde Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçileri taşıyan küçük servis otobüsünün devrilmesi sonucu 15 işçi yaralandı.

Otobüsün tavanında gizlenen 126 kilo eroini ’Talisca’ buldu

Kocaeli'de bir yolcu otobüsüne düzenlenen operasyonda narkotik köpeği 'Talisca' ile yapılan aramada 235 paket halinde 126 kilogram eroin ele geçirildi.

Toplam 28601 haber.