Asayiş

Asayiş Haberleri

Sosyal medyadan paylaşım yaparak uyuşturucu satan şahıs yakalandı

İstanbul'da sosyal medyadan paylaşım yaparak uyuşturucu satan bir şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının sosyal medyada Toplu alımlarda indirim, 'Her iki yakada da servisimiz vardır' şeklinde paylaşım yaptığı görüldü.

Bigadiç’te ambulans kaza yaptı

Bigadiç – Balıkesir karayolunda bulunan trafik ışıklarında ambulansın da karıştığı kaza meydana geldi.

Samsun’da DEAŞ’tan 6 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 6 kişi adliyeye sevk edilerek gözaltı süreleri uzatıldı.

Terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık eden 2 kişi yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; PKK terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen 2 zanlı yakalandı. Yakalanan zanlılardan 1'i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, 1 zanlı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Marketlerin depoları denetlendi

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ndeki ulusal ve yerel marketlerde, gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ve etiket denetimi yapılırken, depolarda dahi stokçuluk olup olmadığı konusunda kontrol gerçekleştirildi.

Trafik kazasında şehidin babası hayatını kaybetti

Malatya'nın Doğanyol ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehidin babası Ahmet Doğan hayatını kaybetti.

Alanya’da ormanlık alanda yangın

Antalya'nın Alanya ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 3 hektarlık alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ukrayna’da Gogolev köyü bombalandı

Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yakın mesafede bulunan Brovary şehrindeki Gogolev köyü vuruldu.

60 yaşındaki adam, genci bıçaklayarak öldürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kavgada, sokak ortasında bıçaklanan genç hayatını kaybetti.

Hastanede silahlı saldırıya 6 tutuklama

İzmir'de, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yüksekova’da uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kontrolünde 2 kilo eroin ele geçirildi.

Sanık Mertcan Avcı hakkındaki iddianame kabul edildi

Pınar Gültekin cinayetinin tutuklu sanığı Mertcan Avcı hakkında 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten' ağırlaştırılmış müebbet hapis' istemiyle Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianame 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yeni delilerin iddianamede yer almadığını gerekçe göstererek geri iade edilmişti.

İki aile arasındaki tartışmada kan aktı, 1’i ağır iki kişi yaralandı

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde iki aile arasında çıkan tartışmada kan aktı. Olayda biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kütahya’da silah kaçakçılığı operasyonu

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5 ayrı adrese düzenlenen operasyonda kaçak olduğu belirlenen 5 yivsiz av tüfeği, 3 kurusıkı tabanca, 1 özel yapım tabanca şarjörü ve 5 fişek ele geçirildi.

Buzlanma nedeni ile kazalar da arttı

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kayan 2 araç çarpıştı. Ölen ya da yaralanın olmadığı kazada araçlarda maddi hasar oluştu.

Elazığ'da minibüs aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs aydınlatma direğine çarptı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Diyarbakır'da inşaat malzemelerinin olduğu depoda yangın

Diyarbakır itfaiyesi, Bağlar ilçesinde bir depoda meydana gelen yangına kısa sürede müdahale ederek söndürürken, maddi hasar oluştu.

Elazığ'da buzlanma kazaları beraberinde getirdi

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada maddi hasar meydana geldi.

Evlat nöbetindeki ailelerin kararlı direnişi 922. günde

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi, 922'inci gününde de devam ederken, oğlunun dağa kaçırılmasından HDP'nin sorumlu olduğunu ifade eden anne Sabire Aydın, 'Oğlum 2017 yılında Samsun'da üniversite okurken halen HDP milletvekili olan Murat Çepni tarafından kandırılıp dağa kaçırıldı' dedi.

Toplam 28664 haber.