Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep'in Nizip ve Nurdağı ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyonda yakalanan 4 şahıs tutuklandı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep'te 4 yıl kesinleşmiş cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı

Gaziantep'te uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

Annelerin direnişi bin 103'üncü gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, evlat nöbetini bin 103. gününde kararlılıkla sürdürüyor.

İkamet, kurşunların hedefi oldu

Adıyaman'da bir ikamete kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından silahla ateş açıldı.

Bismil'de 'huzur' uygulamasında 15 şüpheli yakalandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde gerçekleştirilen huzur uygulamasında 15 şüpheli gözaltına alındı.

Fabrika inşaatında metal platform çöktü: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te inşaat halindeki bir fabrikada işçilerin çalıştığı platformun çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kurye ile bir grup arasında yumruklu kavga: 1 yaralı

Adıyaman'da, Dominos Pizza firmasına ait kurye ile bir grup şahıs arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan yumruklu kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga eden şahıslardan biri eline aldığı tabureyle kuryenin çalıştığı iş yerinin camlarını paramparça etti.

Kontrolden çıkan otomobil öğrencilerin arasına daldı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil park halindeki araca çarptıktan sonra kaldırımda yürüyen öğrencilerin arasına daldı. Otomobilin kayısı bahçesine girerek durduğu kazada 6 kişi yaralandı.

Bal paketlerine zulalanmış 5 kilo metamfetamin ele geçirildi

Gaziantep'te bir ticari taksiye yapılan operasyonda bal paketlerine zulalanmış halde 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili taksiye müşteri olarak binen 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te 2 otomobil çalan 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te farklı tarihlerde meydana gelen 2 otomobil hırsızlığı olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandıktan sonra sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Çimentosu çalınan usta 'Sorma ne haldeyim' şarkısıyla hırsızlara sitem etti

Diyarbakır'da gece saatlerinde çimento torbasını sırtlayarak kayıplara karışan hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı. Gün ağırınca durumu fark eden dekorasyon ustası 'Sorma ne haldeyim' şarkısıyla hırsızlara sitem etti.

Elazığ'da Büyük Selçuklu ve sonrası döneme ait 470 adet tarihi eser ele geçirildi

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Büyük Selçuklu ve sonrası döneme ait olduğu değerlendirilen 470 adet tarihi eser ele geçirildi.

Baba-oğuldan geriye yan yana çektirdikleri fotoğraf karesi kaldı

Gaziantep'te bağ evindeki aile faciasında ölü bulunan baba ile oğlun cansız bedenleri, tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Baba-oğuldan geriye ise yan yana çektirdikleri fotoğraf karesi kaldı.

Demir korkulukları çalan şahıslar bekçilerden kaçamadı

Adıyaman'da, yapımı devam eden bir binadan balkon korkuluklarını çalan 2 şahıs kovalamaca sonucu yakalandı.

Malatya'da kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Malatya'da polis ekipleri tarafından düzenlenen 3 ayrı kaçakçılık operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Annesini bıçakladı, babasını darp etti

Adıyaman'da bir şahıs, yakınlarıyla telefonda görüşen annesini bıçakladı, babasını da darp etti.

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 yaralı

Malatya'da minibüs ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Dron destekli operasyonda 232 kilo esrar ele geçirildi

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen dron destekli operasyonda 232 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Arsa sahibi ile müteahhit firma zıtlaştı, tapusunu alamayan ev sahipleri sokağa atıldı

Gaziantep'te arsa sahibi ile müteahhit firma arasındaki anlaşmazlık nedeniyle parasını vererek oturmaya başladıkları evlerin tapusunu alamayan vatandaşlar, eşyalarıyla birlikte sokağa atılmaya başlandı. Yaşananlara isyan eden mağdur vatandaşlar, yetkililere çözüm çağrısında bulundu.

Toplam 28663 haber.