Asayiş

Asayiş Haberleri

Suçlular foto kapanla tespit edildi

Kayseri'de hırsızlık yapan 2 kişi, jandarma ekipleri tarafından yerleştirilen foto kapan ile tespit edilerek suçüstü yakalandı.

Kuşadası’nda uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, Kuşadası'nda yaptıkları operasyonda araç içerisinde zulalanmış kokain maddesi ele geçirdi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Almanya’da yaşayan gurbetçi, evinin günlük kiraya verildiğini duyunca şikayetçi oldu

Almanya'da yaşayan bir gurbetçi kadın, Samsun'da satın aldığı ve içini eşya ile donattığı dairesinin kendisinden habersiz günlük kiraya verildiğini öğrenince avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Batman’da iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Batman'da seyir halinde olan iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Hareket halindeki araçtan düşen vatandaş hayatını kaybetti

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Taçahmet köyünde, hareket halindeki araçtan düşerek ağır yaralanan 54 yaşındaki Fatma Demirtaş, yaşam mücadelesini kaybetti.

Didim’deki koyda iki kişi ölü olarak bulundu

Aydın'ın Didim ilçesinde bağlı Fevzipaşa Mahallesi Mercimek mevki koyundaki makilik alanda iddiaya göre aralarında gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen iki kişinin cansız bedenleri bulundu. İki cansız bedende de tek kurşun olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Evinden 415 gram esrar çıkan şahıs gözaltına alındı

Afyonkarahisar'da jandarma tarafından yapılan operasyonda 415 gram esrar ve 5 kök kenevir ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Malatya'da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Malatya Emniyeti tarafından kentte gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

18 yıl hapis cezası olan hükümlü JASAT tarafından yakalandı

Diyarbakır'da 'kasten adam öldürme' suçundan 18 yıl kesinleştirilmiş cezası bulunan firari hükümlü şahıs, JASAT tarafından yakalandı.

Gaziantep'te 7 noktada 2 bin kişi kontrol edildi

Gaziantep'te polis ekipleri 2 gün içerisinde 7 ayrı noktada yaptığı denetimlerde 350 araç ve 2 bin 26 kişiyi kontrol etti.

Elazığ Belediyesinden dolandırıcılara karşı uyarı

Elazığ Belediyesi, belediye başkanı, başkan yardımcıları ve idarecilerin isimlerini kullanarak, bağış adı altında yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 107 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında yakalanan 107 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Elazığ'da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Elazığ'da minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Elazığ'da otomobil bisiklete çarptı: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bisiklete çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Elazığ'da facianın eşiğinden dönüldü

Elazığ'da çatı onarımı yapıldığı sırada alev alan tüpü söndürmek isteyen işçi, tüpün üstüne atladı. Yangını söndüremeyen işçi, tüpü 5 katlı binadan boşluğa bıraktı. Valilik otopark bölümüne kadar gelen alevli tüp, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çevredeki vatandaşlar, yanan tüpün patlamadan söndürülmesi ile rahat bir nefes aldı.

Terör örgütü PKK'ya başkaldıran ailelerin evlat nöbeti dördüncü yılında

Kandırılarak dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 3 Eylül 2019'da oturma eylemi başlatan ailelerin destansı direnişi 4'üncü yılında. 304 ailenin katıldığı evlat nöbetinde 4 yılda her gün yapılan çağrılar sonucu 37 örgüt mensubu ailesine kavuştu.

Harput'ta otluk alanda korkutan yangın

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde otluk alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Öğretmen çiftin düğün sevinci acıya dönüştü

Malatya'da düğün hazırlığı yapan öğretmen çiftçin en güzel günleri acıya dönüştü. Düğünlerine bir gün kala genç çifttin kınasına katılan davetlileri taşıyan minibüsün kamyonetle çarpıştığı feci kazada aralarında damadın annesinin de bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'da evlat nöbetine katılan anne, iki evladına seslendi

Gaziantep'ten HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önüne gelen 304'üncü aile anne Hadice Demir, oturma eylemine katılarak dağda olan iki yetim evladına teslim olma çağrısında bulundu.

Toplam 28595 haber.