Asayiş

Asayiş Haberleri

Su şişesinde kaçak içki ticaretine polis darbesi

Gaziantep'te polis, bir iş yerine düzenlediği operasyonda yarım litrelik plastik su şişelerinde satışa hazırlanan 14.5 litre kaçak içki ele geçirdi.

Elazığ'da tekneyle birlikte suda kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor

Elazığ'da Keban Barajında tekneyle birlikte suya gömülen şahsı arama çalışmaları sürüyor.

Taksiyle çarpışan motosikletin genç sürücüsü öldü

Gaziantep'te ticari taksi ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Tır devrildi, kömür çuvalları etrafa saçıldı

Gaziantep'te Sosyal Yardımlaşma ce Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılacak kömürleri taşıyan tır devrildi. Kazada yaralanan olmazken, tırın kasasındaki kömürler etrafa saçıldı, deposundaki mazot ise yola aktı.

Gaziantep'te toplu mezar kazılıyor iddiasına yalanlama

Sosyal medyada boş mezarların yer aldığı bir videoda, Gaziantep Şehitlik'te toplu şekilde gelecek şehitler için mezarların kazıldığı iddia edildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iddiaları yalanlayarak, görüntülerin toplumu paniğe sürüklemek amacı taşıdığını bildirdi.

Mezarlıkta alkol alıp, kabirlerdeki demirleri çaldılar

Diyarbakır'da mezarlığa giren şahıslar, alkol ve uyuşturucu madde kullandıktan sonra kabirleri yıkarak betonların içerisinde yer alan demirleri çalıp kaçtı.

Evlat hasreti çeken anne Küçükdağ: 'Sana kefen değil damatlık giydirmek istiyorum'

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, evlat nöbetini bin 104. gününde kararlılıkla sürdürüyor. 8 yıldır evladından haber alamayan anne Kamile Küçükdağ, Sana kefen değil damatlık giydirmek istiyorum dedi.

Yaşlı adamın emekli maaşına göz dikti

Gaziantep'te bir şahıs bankamatikten emekli maaşını çekmeye gelen bir vatandaşı dolandırdı. Kartın ATM'ye sıkıştığını bahane ederek vatandaşın kartını alan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Parkta ölü bulunan uzman çavuşun tabancasını çalan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te parkta ölü bulunan ve intihar ettiği değerlendirilen uzman çavuşun beylik tabancası ile cep telefonlarını çalan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin tabanca ve telefonları satmak için irtibatta olduğu 5 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

18 yıllık cinayet davasında yeni gelişme

Elazığ'da 18 yıl önce kayıp ilanı verilen ve polisin titiz çalışması sonucu cinayete kurban gittiği belirlenen Ruhi Canpolat'la ilgili davada tutuklu yargılanan eşi Azime Ş., sonradan evlendiği kocasının ağabeyi Cevdet Ş.'yi suçladı.

Kavgaya karışan dayısının yardımına koşan çocuk kurşunların hedefi oldu

Diyarbakır'da iki arkadaşın kavgasında dayısının yardıma koşan 14 yaşındaki çocuk başından vurularak hayatını kaybetti.

Düğünde taşlı, sopalı kavga: 3 yaralı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir düğünde çıkan taşlı sopalı kavgada 3 kişi yaralandı.

İzmir açıklarında 75 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 75 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Sahte 10 bin dolarla yakalandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde polis ekiplerince bir şahıs üzerinde yapılan aramada sahte 10 bin dolar ele geçirildi.

Kocaeli’de 32 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 4 kişi tutuklandı

Kocaeli'de polis ekiplerince yapılan operasyonda 32 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Motosikletin çarptığı polis yaralandı

Erzincan'da sürücüsü ehliyetsiz motosikletin çarptığı polis memuru yaralandı.

Can pazarının yaşandığı kazada ölü ve yaralıların isimleri belli oldu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde otobüs ile silaj yüklü traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü ve yaralıların isimleri belli oldu.

Köşk’te silahlı kavga: 1’i ağır 2 yaralı

Aydın'ın Köşk ilçesinde alacak verecek meselesi ile husumetli olduğu iddia edilen 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

57 yıllık CHP üyesi parti binasında darp edildi

Karabük'te 57 yıllık CHP üyesi 72 yaşındaki Doğan A., ziyaret ettiği parti binasında parti adına para alındığı iddialarında bulununca İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu'nun yumruklu saldırısına uğradı. Yaralanan Doğan A. hastaneye kaldırılırken İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu görevinden istifa etti.

Toplam 28663 haber.