Asayiş

Asayiş Haberleri

Malatya'daki vinç kazasında 3 gözaltı

Malatya'da bir inşaat sahasında vincin devrilmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da gerçek silaha dönüştürülen tabanca yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, gerçek silaha dönüştürülmüş kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Elazığ'da 280 şahıs ve 65 araç sorgulandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece yarısı gerçekleştirilen dar bölge uygulamasında 280 şahıs ve 65 araç sorgulandı.

Elazığ'da tekneyle birlikte suda kaybolan şahıs 'ROW' ile aranıyor

Elazığ'da Keban Barajında tekneyle birlikte suya gömülen şahsı arama çalışmaları sürüyor. Derinliğin yer yer 70 metreyi bulmasından dolayı arama çalışmalarının bölgeye gönderilen su altı arama cihazı 'ROW' ile yapıldığı öğrenildi.

Malatya'daki iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'te ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

Gaziantep-Nizip karayolunda hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

İnşaat alanında vinç devrildi: 3 ölü, 1 yaralı

Malatya'da bir inşaat sahasında vincin devrilmesi sonucu 3 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi ağır yaralandı. Olayla ilgili 3 kişide gözaltına alındı.

Hatalı sollama faciaya neden oldu: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te hatalı sollama yapan minibüsün, karşı yönden gelen kamyon ve hafif ticari araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Toplu mezar iddiasında provokatör detayı

Sosyal medyada yer alan videoda şehitlikte sayısız mezar kazılıyor iddialarında bulunan şahıs gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı çıkan şahsın, provokatör olduğu duyuruldu.

Diyarbakır'da cadde ortasında silahlı çatışma: 3 kişi yaralandı

Diyarbakır'da iki grup cadde ortasında pompalı tüfekle çatıştı. Olayda 3 kişi yaralandı.

Elazığ'da otomobil kum birikintisine çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarında bulunan kum birikintisine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Scooter kazasında ölen lise öğrencisinin ailesinden tepki

Gaziantep'te yaklaşık 5 ay önce meydana gelen scooter kazasında ölen Ezgi Yiğit'in ailesi, kazaya sebebiyet veren ve tutuklanan ehliyetsiz sürücünün olaydan 20 gün sonra serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Malatya'da tadilat yapılan fabrikada yangın

Malatya'da organize sanayi bölgesinde kayısı deposu olarak kullanılan bir fabrikada, tadilat sırasında kaynak makinesinden sıçradığı tahmin edilen kıvılcım ile başlayan yangın sonrası büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Hırsızlık şüphelisi bekçilere yakalandı

Gaziantep'te bir araçtan dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çaldığı iddia edilen şüpheli şahıs, çarşı ve mahalle bekçilerince yakalandı.

İnşaatta vinç devrildi: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Malatya'da bir inşaat sahasında vinç işçilerin üzerine devrildi. Olayda 3 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi de ağır yaralandı.

Traktör tarlaya uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te fayans döşeme işinden dönen 5 kişinin bulunduğu traktör, fıstık tarlasına uçtu. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

TOKİ inşaatında vinç devrildi, 2 ölü, 3 yaralı

Malatya'da Bostanbaşı Toki inşaat halindeki bir binada vinç devrildi. Çok sayıda yaralının olduğu belirtilen olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Kayısı depolama fabrikasında korkutan yangın

Malatya'da kayısı depolama fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya’da turistleri taşıyan cip safari aracı devrildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde karşıdan gelen bir başka cipe çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı cip safari aracı, yamaca çarparak devrildi. Cip sürücüsü yaralanırken, turistler kazadan yara almadan kurtuldu.

Toplam 28601 haber.